-
-
Anonim
-
Anonim
-
-
K T
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Anonim
-
Kazdego (prawie jest ostra selekcja) - chętnie przyjmiemy.
Witamy Terego, i Panią Monikę; ) -
ﮔ Moni ﮕ
Hahaha no to super!!! Adas jak sie czujesz ze to wielkie wydarzenie na skale swiatowa, ktore zapewne zapisze sie w historii motoryzacji; ) odbylo sie wlasnie w dzien Twoich urodzin?? niezly prezent co?? teraz trzeba tylko czekac na film reklamowy :) -
ﮔ Moni ﮕ
-
K T
-
Anonim
-
Anonim
hehe czuje sie swietnie narazie sie nie napalam na film widzialem go bez obrobienia powiem ci ze mam nadzieje ze nikogo nie zawiedziemy. Mysle ze drugi bedzie lepszy bo nauczymy sie co musimy nakrecic a czego nie natomiast sam fakt ze 16 szybkich samochodow mialo chec poszalec i spotkac sie w ten zimny wieczor dalo nam duzo przyjemnosci. Pozdrawiam wszystkich serdecznie -
witam wszystkich serdecznie i mile :D
ja rowniez czekam z niecierpliwoscia na klip mam nadzieje, ze nikogo nie zawiedziemy z reszta o czym ja mowie/pisze na pewno bedzie grrrrrrubo :P
jak spadnie snieg bedzie trzeba cos nakrecic,
p.s Tery nie moge sie doczekac kiedy pokazesz/zaprezentujesz ta swoja drift niespodzianke
pozdro dla calej ekipy
p.s Wasyl gdzie ty zes wczoraj uciekl ? nigdy bym nie przypuszczal, ze cie w luztrach spotkam; ) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Madej nie znasz dnia ani godziny :D Dalismy dyla do nastepnych klubów bo kręcimy sie ogólnie po wszytskich dobrych, wczoraj było: Tygmont -> Zoo -> Labo -> Klubokawiarnia -> Opium -> Melodia -> BB (tylko przed wejściem) -> Luztro -> Klubokawiarnia
Ogólnie sie zastanawiałem w którym klubie Ciebie dziś spotkam :)
pzdr -
K T
p.s Tery nie moge sie doczekac kiedy pokazesz/zaprezentujesz ta swoja drift niespodzianke
ciiiiiii; )
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy pomyslnie , wtedy na bank bede mogl cos tam zaprezentowac; )))
pzdr -
Młody
-
Rafaello