Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • نفس واحدة قلوب YOGI

dzisiaj 10:56 Zapraszamy na cykl imprez.Dwie pierwsze imprezy to Typowa ćwiartka, ostatnia impreza 06.10 to typowe wyścigowe zmagania na okrążeniu ponad 5 km.
    Linki do imprezy:
    www: http//ryki.wst.waw.pl/
    www:wst.waw.pl
    Zapraszamy Cytuj Odpowiedz
  • JA

gdzie beda odbywać sie wyścigi "nie na prostej"??? bo nie moge znalezc informacji...
  • نفس واحدة قلوب YOGI

Cwiatrka na pasie starowym, a ostatnia impreza wyścigowa na terenia całego lotniska. Jest to około 5,5 km. Mapka i opis imprezy pojawią się 30 dni przed imprezą.
    pzdr.
  • .daro.

Witka. jestem z ryk, a o imprezie dowiaduje się z sieci. ale fajowo że owa impreza się odbędzie.
  • نفس واحدة قلوب YOGI

Zapraszamy:). Jesli jeszcze nie byłeś na stronie imprezy, to zapraszam .
    Będą dwie imprezy 25 sierpieńi 9 wrzesień. ( 2 impry1/4)
    Przewidziane są ciekawe nagrody. Takie jak CHIP do dowolnego samochodu, sportowe sprężyny, pomiary na chamowni i dużo innych.
    Prawdopodobnie będą też pisma tuningowe.
    pzdr
  • Hubert L

można się rejestrować na miejscu?
    (czy trzeba przez inter..?)
  • نفس واحدة قلوب YOGI

na miejscu jest 20 dychy drożej. Wszystko masz opisane na stronie:)
  • Anonim

heh chyba 2 dychy a nie 20 Yogasie; >
  • نفس واحدة قلوب YOGI

Tak masz rację alexio
  • نفس واحدة قلوب YOGI

UWAGA !
    Pula nagród rzeczowych w imprezach na 1/4 mili 25 sierpnia i 9 września wyniesie ok 10.000 PLN.
    Do wygrania będzie między innymi chiptuning do dowolnego auta. Ponadto komplet markowych opon, turbotimery, stożki, markowe sprężyny do dowolnego auta, karty rabatowe ze stałym rabatem 20%, ważne rok w jednym z renomowanych warsztatów, pomiary na hamowniach i wiele innych.
    Wśród kierowców i kibiców, którzy nie mają jeszcze elektronicznie zwiększonej mocy, zostanie rozlosowany chip.
    Na imprezie zapewniony będzie bezpłatny węzeł sanitarny oraz możliwość zaopatrzenia się w jedzenie i napoje.
  • dziki Jakub ]:->

ej wytłumaczcie mi dokładnie jak tam dojechać; ] z góry dzieki
  • نفس واحدة قلوب YOGI

Za rykami na rondzie w lewo a potem na Nowodwór. Proponuje sie zarejestrować przez internet. Rejestracja będzie przedłóżona do 22 sierpnia. Zawsze będziesz miał 20 zyla taniejm no chyba , że jedziesz jako widz:)
    Telefon do organizatorów 511525115
  • Anonim

>Yogi napisał
    >Tak masz rację alexio

Alexia ma zawsze racje; p
  • JA

Kiedy beda informacje o ostatniej imprezie bo niee moge sie doczekac...??
  • Ten zly...::SVS Rider::..

nastepny bedzie lap race na petli ok5,2km....
    6 pazdziernika
  • K.W™

piszcie kiedy teraz odbędzie sie jakiś zlot piszcie i podawajcie jakieś daty
  • Anonim

jestem z wst..wiec dam cynka ...wam zreszta chlopcy napewno napisz info o Rykach w tym roku; )
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)