-
Denver
Żeby nie spamować w innych tematach to tu wstawiam małe gratki za teledysk z Pezetem :)
Właśnie go obczaiłem na 4funTV i musze powiedzieć że całkiem niezły. Wypatrzyłem w nim Nissana Toma Racing, BMW Miłka i 850'ke :) Tamten C2 i Celica też klubowe????? -
Nie reszta to koledzy z klubu Streetshadows.
Teledysk również bardzo często leciał w stacji VIVA.
Co do teledysku to:
Na początku byłem trochę zawiedziony, bo gośc dostał ode mnie 8 kaset materiału i miał coś wybrać. Niestety z naszych nagrań nie skorzystał.
Lecz z perpektywy czasu, na spokojnie oglądając teledysk doszedłem do wniosku że wyszedł bardzo fajnie.
Jakby ktoś nie widział to link do teledysku Pezeta i Onara :
http://www.hip-hop.pl/video/project... -
Anonim
-
-
-
Denver
w każdym razie wyszło fajnie :)
na początku jak zobaczyłem nissana to jeszcze nie byłem pewien, potem wypatrzyłem 325, a na końcu 850 to już byłem pewien że to wasza ekipa :) -
MARTINO #61
dali ciala bo tyle krecenia i pare sek nagrania puszczone
mieli dac nam swoje materialy ktore nakrecii dzieki nam i gowno ...
slabo sie zachowali - phiii polscy raperzy -
Młody
-
MARTINO #61
jebac ich i tyle ...
pomoglismy im a nawet tego nie mogli dla nas zrobic
-
Anonim
>El MARTINO DON VEGA-KOŁODZ IEJ napisał
>jebac ich i tyle ...
>
>pomoglismy im a nawet tego nie mogli dla nas zrobic
>
>
Uwierz mi że chcieli pomóc ale montażysta jest zamulonym piździelcem...to nie ich wina(w sensie Pezeta i Onara),
Miłek wie jak było... lepiej sie dowiedzieć co i jak jest a nie pisać "jebać ich i tyle..." -
To prawda Pezet chciał pomóc... ale czy się starał ?
Jasiek - wydaje mi się że jakby przycisnął grubasa - to mógłby załatawić ten materiał w jeden dzień... powiedz że się mylę.
Na jego miejscu wsiadłbym w furę i w ramach koleżeństwa i wdzęczności podjechał do studia grubego (Legionowo nie jest az tak daleko) i wyciągnał od niego matertiał.
nie uważasz że tak można było zrobić ? -
Anonim
On jest z Łodzi...nie wiem czy ma studio w Legionowie, i jak by mógł Pezet to odebrać to by odebrał... i tak , starał sie.
pozdro -
MARTINO #61
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne