Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dzisiaj mialem przyjemnosc zobaczyc a zarazem siedziec jako pasazer w Nissanie Terego.Smiga juz landie bokiem i Tery coraz lepiej ogarnia auto ja osobiscie jestem pod wrazeniem jak to lata i ze Tery tak szybko macha raczkami; ) Za kazdym razem gdy mialem wyjsc z tego pojazdu bylem caly mokry i przez wszystkie przejazdy trzymalkem sie klatki
    Duzee Gratki dla Terego a bedzie jeszcze lepiej

Dziekuje Tery za to ze moglem siedziec jako pilot; ) pozdro
  • K T

heheheheh

no dzisiaj jzu bylo ostro, kto byl potwierdzi.

Tak tylko jakby jakis sceptyk to czytal, dzisiaj np. :

1. Predkosci na wejsciu 100kmh+
    2. Latanie we trzech : Brt, Keepsake, Ja, jednoczesnie!!!

Mlody dzielnie siedzial na fotelu pilota, caly czas jego pobytu, duze gratki, ja bym sie bal :)) hehehe

od jutra wjezdza jeszcze wiecej niutow z dolu, wiec w Poznaniu juz nie powinno byc najgorzej :)))

Dawajcie do poznania na zawody!!!

pzddr
  • Anonim

Nastepnym razem trzeba bedzie jeszcze wbic trojke; ) hehhe Zapomnialem jeszcze o bardzo fajnym recznym ktory jest mistrzowy; ) Pozdro
  • K T

:)))

Reczny fajny, ale chwilowo zbedny, wbrew opiniom niektorych na temat "przygotowania" mojego samchodu, jest tyle momentu ze gazem od razu go stawia.

Pieprzona trojka :)) nastepnym razem wejdzie, albo ja WBIJE!
    heheheh
  • Anonim

Ja może sie przejade do poznania z wami tylko bym chciał się z kimś zabrać jeżeli jest taka możliwość :)

pozdrooo
  • GrzenioMoto

Bardzo ładnie to dzisiaj wyglądało. Wielkie gratki. Jeszcze mam resztki gumy na twarzy he he.

P.S. ile kompletów opon poszło z dymem?

Pzdr.
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)