- 1
- 2
-
Anonim
Witam dzis mialem przyjemnosc spotkac sie z Grzeniem ktory stal sie nowym wlascicielem pieknego audi a4 b7 s-line 3.0 tdi quattro by compsport heh dluga nazwa :). Przycielismy sie w sumie 3 razy. Ale zaczniemy od szczegolow :
Audi a4 3.0 tdi quattro + program compsport ponad 270 koni i 600 ! nM vs audi s4 2.7biturbo by VTG. Otoz pierwszy wyscig ul. Fieldorfa start ze swiatel 1- tdi ucieka mi pol dl na starcie do 3 biegu jestem okolo 1/2 dl z przodu. Hmm szok !! Pozniej ustawka na sadybie odcinek prostej i 2 starty. Nr 1 taka sama sytuacja tdi ucieka mi na starcie na koncu jestem z przodu. Start 2 kompletnie nie udany przeze mnie i co TDI GRZENIA WYGRYWA :) Gratuluje pieknego autka ktore nie dosc ze zapierala to pali w morde 9.7 ropuchy. Wnioski trzeba uwazac na niepozorne tdi :) oraz czas na zajrzenie do moich sprezarek bo moze cos im jest ... -
K T
WOW!!!
Auto jest REWELACYJNE!!! Poprostu marzenie!
takich wynikow sie nie spodziewalem!! Gratuluje! -
Anonim
jest potezne jedynka to chyba jakies 1.5 sek tylko trwa naprawde jestem w szoku zreszta jak i chlopaki co widzieli. Na starcie nie mam szans od razu ucieka na pol dlugosci -
Zapier... niemiłosiernie...
NAprawde jedynka i dwójka to szok... pociks wali w plecy jak strzela ze sprzegla :))
Gratulacyje... auto marzenie. -
-
FaNtAsS Bamboocha :P
No z tego co piszecie to naprawde jest kozak, trzeba jakiegos znowu spota zrobic, ciekawy jestem :) i rowniez gratuluje -
Anonim
Gratuluje autka Grzeniu i czekam na przejażdzkę; )
Spot musi byc obowiazkowo !
:) -
Anonim
No fajnie fajnie, super sprawa.
A czyja mama jeździ granatową Astrą ? ; ) -
pegas
jestem świeżo po jeżdzie testowej
ale to lata
w szoku jestem
gratulacje!!!;] -
kurwa w brode sobie pluje, ze mnie teraz tam z wami nie ma; /
gratulacje !!! nie moge sie doczekac kiedy razem sie pobujamy po miescie,
grzeniek moglbys zapodac kilka fotek i wykres !
pozdro -
Anonim
chcialbym zaznaczyc ze program z tego co wiem nie byl w compsporcie i ma 272 konie i 570nm
ale ladnie zaaaaaaaapierdala powaznie i mialem okzaje sie przejechac osobiscie wiec powiem tylko ze furka Bajka i jak Adam powiedzial pali 9.7 przu kacie; ) -
to jak nie w compsporcie to gdzie ?
czy to jest rowniez owiane tajemnica :P
leon juz poszedl ? -
Anonim
Nie leon jeszcze jest przed domem nie owiane tajemnica chyba zaraz Ci napisze wiadomosc na pw; )
-
-
Anonim
-
Grzeniek
Siemka
Wlanie dotarlem do domu i jeszcze czuje te 570 niutonkow pod noga:) Dzisiejsze spotkanie odmienilo moje zdanie dotyczace klekotow...:] Przycinka z Adamem byla ciekawa. Do 100km/h bylem z przodu, co mnie zdziwilo,potem S4 odchodzilo od predkosci 130km/h-moc wziela gore;]-to byla pierwsza przycinka. Zlapalismy sie ponownie,ale S4 mialo nieudany start... Kolejna 3 proba i tym razem S4 Adama niemoglo mnie dojsc,a doszedlem do polowy 4-ego biegu... Szoook!! Szczerze mowiac stajac z Adasiem myslalem ze to ja bede musial gonic jego a nie on mnie:)),ale TDI spisalo sie calkiem niezle jak na 2 dzien jazdy!!!
Pozdr -
Anonim
program napewno robiony w compsporcie z tgo co mi zrodla podpowiadaja :) na dodatek bardzo agresywny :) -
Anonim
ja mam inne zrodla; ) ale to nie jest agresywny tylko normalny Master's robi na tyle samo i jak z nim rozmiawial to mowil ze to normalne i tyle Pozdr; ) -
Anonim
mlody musisz sie jeszcze wiele nauczyc o chiptuningu. Nie wiem czy widziales jak masters np stroi ale wytlumacze ci to lopatologicznie ze ustala sie dawke paliwa oraz sotpien doladowania dla poszczegolnych obrotow i tym sposobem mozna zestroic zeby auto niesamowicie zapierdalalo od dolu np od 2 tys obrotow kosztem tego ze na gorze bedzie slabsze lub na odwrot czyli ze dol slaby a gora mocna. Jest tez 3 opcja czyli jednostajny przyrost czyli wysrodkowanie . -
K T
wszystko prawda adam, ale do diesli to sie chyba ma nijak to co napisales... tymabrdziej seryjnych, przeciez w dieslu zakres obroow uzytecznych to jest 2-4,5tys. Na gorze mozesz wystroic jak masz inne turbo+walki, natomiast w przypadku seryjnych diesli np. jak grzenia ciezko wystroic dol.. chyba nie zmusisz go zeby ladowal od 1300obr? Tak mi sei wydaje, moge byc w bledzie.
Wydaje mi sie ze poprostu u grzeska jest typowy program ani nie mocny ani nie lajtowy. Wieksze doladowanie, wiecej wachy i jazda :)
nie jechalem autem grzenia jakby co. Poprostu tak mi sie wydaje ze sie robi program do seryjnego auta.
pozdro! -
Anonim
Zgadzam sie z Terym z poza tym mi tlumaczyl wszystko pan MArek Staszewski gdy bylem u niego ze swoim Zwieksza sie doladwoanie to fakt ale nie mozesz w dielsu zbytnio sterowac bo nie masz zbytnio zakresu obrotow jak on idzie tylko od 2 do 4.2 max pociagnac go dalej nie ma sensu
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne