-
Anonim
Kolor czarny,grudzien 2003,58654 przebiegu, dwa komplety kol z felgami aluminiowymi.Serwisowany w Aso Seat,auto jest po wymianie oleju,wszelkich filtrów. Klimatronic,4 poduszki,esp,elektr. i podgrzewane lusterka,Hamulce black diamond,program VTG
Cena do uzgodnienia
Zainteresowanych prosze o kontakt pod numer: 600-216-366 lub 602-503-143 -
-
pegas
-
-
-
Anonim
Niestety Maciek jeszcze nie mozesz wiedziec Jeszcze jest to tajemnica ale niedlugo sie dowiesz napewno; ) -
Anonim
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
>FaNtAsS Bamboocha: P napisał
>Mlody, jaka a3 kupiles?
Masz zdjecia na gronie bo wstawilem a kupilem 2.0 TDi full opcja praktycznie co jeszcze chcesz wiedziec ?? To CI napsze na pw -
Dawaj na priv co i jak, musisz pokazac :) ja swoja bede wystawial na handel za jakies 2tyg i tez szukam a3 w tdi ale 2000-2002r -
K T
-
-
>Tery napisał
>to moze jakiegos spota jak sie pogoda poprawi...
>
>
Widze Tery że nie wiesz jeszcze o co chodzi...
Ty powienienes się cieszyć jak jest taka pogoda. Deszczyk jest najlepszy na naukę driftu. Nie trzeba nabierac dużej prędkości i łatwiej korygować błędy (ze względu na znikomą predkość).
Więc chłopaku wyprowadzaj potwora... i smigaj po ursynowie - ronda itd. Bo lotnisko raz na miesiąc - nie zrobi z Ciebie Drift Kinga. -
Anonim
na Ursynowie jest duzo kamer na rondach teraz wiec duzo nie pocwiczy; ) ale spot jak najbardziej moglby byc zoorganizowany przez AMW Pozdro -
K T
>Miłek ® napisał
>Widze Tery że nie wiesz jeszcze o co chodzi...
>
>Ty powienienes się cieszyć jak jest taka pogoda.
>Deszczyk jest najlepszy na naukę driftu. Nie trzeba
>nabierac dużej prędkości i łatwiej
>korygować błędy (ze względu na
>znikomą predkość).
>
>Więc chłopaku wyprowadzaj potwora... i smigaj po
>ursynowie - ronda itd. Bo lotnisko raz na miesiąc -
>nie zrobi z Ciebie Drift Kinga.
tzn po czym widzisz? i nie wiem o co z czym chodzi?
Milek ja pisze o spocie a nie o mojej jezdzie.
Nie musisz mi pisac takich rzeczy zdaje sobie sprawe o deszczu itd.
Prosze nie pisz mi co zrobi ze mnie DK itd.
Albo ja cos zle odebralem albo cos tu jest nie na miejscu.
Jak tak bardzo intersuje cie moj rozklad treningow prosze bardzo :
3 wrzesnia Torun - Lotnisko
17 wrzesnia Lublin - Tor
24 wrzesnia Ułęż - Lotnisko
30 wrzesnia Warszawa - Lotnisko.
to sa cale dni a nie 30 min na miejscowce ze zaraz psy wpadna i bede mial po dowodzie i inne nie przyjemnosci.
Nie bede tu pisal farmazonow ze latanie po mokrym a jazda 300konnym nissanem z taka szpera na suchym to sa inne swiaty. Jazda na mokrym pomaga uczy krecenia kierownica ale ogolnie ma sie nijak do suchego. I rondo 40kmh a łuk w ułęży przy 90-100kmh to jest przepasc jak 45km corsa a 220km ibiza.
peace.
-
Anonim
Tery nie denerwuj sie tak ale rozumem w sumie Twoje zachowanie i reakcje Moze to zle zabrzmialo i tyle Ale Spot by sie przydal jak juz pisalem wczesniej Wiec jak tylko sie pogoda poprawi to mozna by cos zoorganizowac Pozdro -
Anonim
Panowie, spokojnie...
Spocik trzeba zorganizować, dawno sie nie widzielismy wszyscy razem!
Mozna by było ustalić jakiś dzień który by pasował wszystkim od nas i sie w koncu spotkać w całości, bez wyjątków !
pozdro... -
K T
przeciez jest spokojnie :)
poprostu dawno sie nie widzielismy wszyscy. Mysle ze dowolny dzien przypasuje jak sie pogoda poprawi.
pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne