- 1
- 2
-
Witam
Szaleńcze wyścigi na ulicach warszawy... Fantastyczne samochody - wszystko w pierwszej części klipu "Streetracing in Warsaw"
http://videos.streetfire.net/video/...
Miłego oglądania. -
Anonim
Wlasnie obejrzalem i powiem ze coraz lepsze filmiki Miłek robisz, chłopaki zza wielkiej wody mogli by pozazdroscic :) -
Rafaello
-
K T
bardzo mi sie podoba. Gratuluje.
Rs4 wyglada kozacko.
Chyba jeszcze starty sa do ogarniecia, wrazenie jakby ruszal z za niskich obrotow.
aha i mam 1 pytanie :)
dlaczego film sie nazywa AMW a glownymi bohaterami sa auta nie z AMW ??
pzdr -
-
Miły kolego.. film nazywa się "Streetracing in Warsaw" - to po pierwsze. A M W na początku to czołówka.
Po drugie Rs4 startowało jakby z za niskich obrotów ponieważ - miał załączone systemy i go dławiło. Dopiero później Adam mu wylączył wszystkie ograniczenia i Rs startował inaczej. Że jedzie na systemach najbardziej widać w drugiej części będzie się ścigał z Subary WRX- STi - 320 konnym. Powinien go bardzo obejchać - jest trochę inaczej.
I jeszcze jedno. Czuję że są jakieś żale że nie ma samochodów z AMW itp. są jakieś inne - Słuchajcie przecież nie możemy się ograniczć tylko i wyłącznie do tych samych samochodów. Jesli we wszystkich klipach będą te same auta - to wszystkich to znuży. Nikt nie będzie chciał oglądać. Ten klip nie był planowany. Miał byc spot - infoirmacja z dnia na dzień praktycznie. Miały być takie a nie inne auta - wzięliśmy kamery i nagraliśmy TYLKO dwie kasety ! A że jest niezły materiał (pewnie dochodzimy do wprawy, bo przy poprzednich produkcjach nagrywaliśmy 6 kaset; ) ) to udało się zrobić 15 minutowy klip.
Mam nadzieję że nikt z AMW nie ma do mnie o to pretensji.
Pozdrawiam -
K T
Mily Kolego.
Ja napewno nie mam do ciebie pretensji z reszta rozmawialismy na ten temat juz. Znasz moje zdanie na wiekszosc tematow.
Po kolejnym obejrzeniu, rzeczywiscie AMW bardziej jest czolowka, poprostu napisalem jakie mam wrazenia po 1 obejrzeniu.
a z ilu obr startowal?
Moim skromny zdaniem powinno sie jebnac ze sprzela co najmniej przy 5tys. O zgaszeniu systemow nie mowie nic bo to dla mnie oczywista sprawa.
-
Wiesz.. jak Adaś mu systemy wyłączył.. to jak ścigał się z M6 - to strzelał ze sprzęgła przy 8 tys obrotów !!! :)
Tak po za tym - zrób porządek ze swoim sprzetem.. i może zrobimy jakieś nagranie w ten weekend ? Będę miał jeszcze ok 5 śgigaczy chętnych. Cukier obiecał ze będzie jechał na tylnim kolego przy 213 km/h. Marcin tez nie będzie się chrzanił...
Możemy zrobic driftującego nissana którego gonią ścigacze np ? :)
Daj znać. -
Anonim
Pablo nigdy nie jezdzil taka szybka fura; ) Wiec potrzeba czasu aby ogarnal do konca RS4 :P -
Anonim
fajny filmik i nawet się załapałem fura na dwóch ujęciach :yupppiii: :)
oby wiecj tak dobrych filmów :)
czy jest opcja dostanai filmu w lepszej jakości na CD lub skądś ściągnąć??
pzdr -
-
Mistrzowska produkcja :D
jak kazda AMW :)
Milek mozesz uploadowac gdzies ten film i rzucic mi na PW link,
Wasyl Ty dopiero jak uturbisz to bedziesz mogl dostac film w pelnej jakosci, narazie takim musisz sie zadowolic ! :PP
Milek sprawdz PW, dzwonilem z gratulacjami ale powiedziano, ze Prezes na spotkaniu :)
duzo znajomych wozkow, nawet Wasyla bolid sie zalapal heh,
Najbardziej mi sie podoba moment kiedy kamera jest w rs4 onboard podczas przycinki z Adasia S4, jak uslyszalem dzwiek S4 od razu mi sie morda usmiechnela i przypomnialy dobre czasy !
alez to rs4 zapierdala przepoteznie ...
tylko nie ten team; )
hahaha
Pozdro
-
Anonim
czyli do października musze czekać :chlip: :(
jeszcze raz gratsy bo filmik wypas i dobra muza do tego dobrana
pzdr -
Anonim
Już na SR napisałem ... przepiękna sprawa !! Gartulacje !
Czekam na link do ściągnięcia, bo reszta filmików na dysku już się wkurwia ze nie mają młodszego brata; ) -
Młody
-
ﮔ Moni ﮕ
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Młody
pewnie ze zauwazylem:) podzielil na dwie czesci:) dobrze zrobil;) nie ma to jak pomocny brat;p -
Anonim
Co tu dużo mówić, ZAJEBISTA PRODUKCJA!!!!!!!!!!
Gratulacje Miłek, piękny montaż !
;) -
Dzięki dzięki dzięki :)
Bo w piórka obrosnę; )
Poniżej link do ściągnięcia. Serw szybki i bez limitów; )
Dzięki Hubert.
http://217.153.134.43/film/part1.av... -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne