-
Nie chodzi tu o brak zapału, tylko moim zdaniem protest nie ma większego sensu w tej chwili.
ZDM zobowiązał się że wyrówna ten odcinek w ciągu dwóch m-cy. I zapewne tak zrobi, z wiadomych względów... Ludzie byli/są osobami publicznymi i nie będą teraz ryzykować nie dotrzymaniem obietnicy, która złożyli kilkakrotnie w mediach.
Tyle ode mnie -
Anonim
jestes pewien? ja obstawiam ze jednak bedzie fotoradar... mniejszy wysilek... lub zrobia jedno i drugie... na katowickiej takze sie oplacalo postawic pare fotoradarow niz budowac barierki i kladki dla pieszych. Jako najlepszy przyklad moim zdaniem podam ul. Sobieskiego na wysokosci Bonifacego gdzie kladke rozbrano i sprytnie postawiono sygnalizacje swietlna, co tworzy w szczycie korek na odcinku gdzie go przedtem nie bylo, lecz drogowcy sa szczesliwi, bo wypadki to zawsze jest winna nadmiernej predkosci a kiedy teraz kazdy w korku jedzie tempem emeryta-pieszego to wypadkow nie ma;) -
Lokus
"Miłek" - pożyjemy , zobaczymy ... jedyne na co można liczyć to foto radar który tak naprawdę na nic sie nie zda. taka sama uskok jest na Al.KEN przy Multikinie. w dni wakacyjne można sobie usiąść na ławce i popatrzeć jak co parę minut idą iskry spod samochodu , mimo ze urząd dzielnicy WARSZAWA - Ursynów jest 40 metrów dalej ,nic sie z tym nie robi ... :( -
-
Lokus
"Miłek" - za nie cały tydzień minął 2 miechy od wypadku a ja nie widziałem nawet grupy która by cokolwiek zaczęła robić z garbem :C
Moim zdaniem bez protestu sie nie obejdzie !!! -
tao
-
Młody
-
W radiu słyszałem, że dzisiaj zamknęli odcinek między Wilanowską a Poleczki.
W weekend mają skończyć. -
Lokus
robie w " " bo kieruje do niego moją wypowiedz. Zgadza sie; ] wczoraj późnym wieczorkiem zrywali asfalt a dziś będą przygotowywać powierzchnie do wylania nowego asfaltu (niestety narazie remont robią prawej strony jezdni)