- 1
- 2
-
Wystapili :
Nissan 200sx S14a - 350 HP
Audi S4 Avant Biturbo - 340 HP
Audi TT - 250 HP
BMW E31 850Ci - 345 HP
BMW E39 535 - 245 HP
BMW Z3 328 - 194 HP
BMW E36 328 - 194 HP
BMW E36 320 - 170 HP
Link okienko :
http://videos.streetfire.net/video/...
Link do pobrania : http://s003.wyslijto.pl/index.php?f...
-
tomwaś
Strasznie dlugo czekalismy na niego :/ Ale sie oplacilo! Naprawde filmik kozak :)
Mi tylko nie pasuje pierwszy utwor (ale to tylko moj gust :P) -
K T
Mamy juz prawie tyle KM co USU...
LOL....
Klip mi sie bardzo podoba, pewne rzeczy bym pewnie inaczej zrobil... np. Prezesa M jest za duzo! :)))) hahahahha; )
ale ogolnie ok.
Bardzo mi sie spodobal motyw z napisami.
Gratki. -
Dokładnie.. Madeja trzeba wyciąć....
A co do Ciebie.. to Ci juz pisałem że "odpadłeś" wcześniej niestety... i dlatego tak mało...
ale Z3-ka też lata... widac w kilku ujęciach; )_ -
-
K T
z siebie jestem bardzo zadowolony :))) widze postep w porownaniu do pierwszej produkcji :D ale i tak cos mi sie wydaje ze wystep nissanem przycmi te z Z3; ) duzo nie bedzie potrzeba hehehhehehe
-
Anonim
Produkcja jest MEGA !!
Starsznie mi się podoba. Gratulacje, kawał dobrej roboty !
PS
Tery, a co się stałoz Twoim tematem na SR ? -
Denver
Bardzo fajnie wyszło.... szczególnie część z podkładem guano apes jest dobra :)
Małe pytanko mam.... nie macie nic przeciwko, żebym się waszą produkcją podzielił na gronie Top Gear??? Tam więcej ludu zagląda i będziecie mieli większą oglondalność :) Oczywiście załącze linki do waszego grona :) Już kiedyś poprzednie filmiki były tam umieszczane :) -
Bartek
ciiiiiii bo sie wyda :)
nie mam zastrzeżeń do klipu ale filmik e46 był lepszy i wypasiony
tu same drifty i popisuwa troche psują klimat bo jak wiadomo filmy spod znaku AMW ją wyśmienite
-
Anonim
a niektorych czlonkow AMW nawet nie zaproszono na krecenie klipu ale ten fakt pomijam Filmik sie sciaga jak zobaqcze to sie wypowiem troche szerzej chyba; ) TEry miales sie pojawic i pochwalic Nissanem?? Nieladnie -
K T
Mlody co ci ? Gdzie sie mialem pojawic? Kiedy??
Moze ty bys sie nim pojawil?? bo ja go jeszcze nie odebralem...
sprawdz lepiej skrzynke, bo zdaje sie ze na cos nie odpisales...
;) -
Anonim
Sorry pomylilo mi sie ok Raperze nie bedziesz mnie bil i nie naslesz na mnie swoich czarnuchow; ) Sprawdzilem dziekuje bardzo ale nie wiem jeszcze bo sam nie bede jechal a nie wiem jak dzieniu Najwyzej pojde z kumplem? A masz dla mnie jakies fajne dziewczynki????????? Pozdro -
K T
>Mlody napisał
>Sorry pomylilo mi sie ok Raperze nie bedziesz mnie bil i nie
>naslesz na mnie swoich czarnuchow; ) Sprawdzilem dziekuje
>bardzo ale nie wiem jeszcze bo sam nie bede jechal a nie
>wiem jak dzieniu Najwyzej pojde z kumplem? A masz dla mnie
>jakies fajne dziewczynki????????? Pozdro
Nie no Mlody zalamujesz mnie. Bede musial wezwac tych czarnuchow ale jeden jest w stanach, jak wroci to sie z toba rozliczy.
No ja mysle ze sory :))) 2 kolka na jutro i po temacie ... hahahhaha
Pisz na PW w "tej" sprawie, Dzenio tez niech sprawdzi poczte. A ty MASZ byc.
tam gdzie jestem tam i sa dziewczynki :D jeszcze tego nie wiesz??? :PPP heheheheh -
Anonim
Sorry chlopaki wogole mi sie troche poje... bo myslalem ze to inny klip a na tym to peniwe ze bylem tylko ze mamowozem a teraaz juz moge swoim a o klipie to sie wyraze tak BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO a napisy na koniec sa wyjebane :))) -
K T
nie no Mlody nie wiem co na to chlopaki, ale ten foch... tak latwo sie o nim nie zapomni... -
Anonim
Dobrze juz dobrze ile razy mam mowic ze sie pomylilem Zapomni sie zapomni Czekam na letnia czesc AMW moze wtedy sie zrobi cos lepszego pozdro -
>Denver napisał
>Bardzo fajnie wyszło.... szczególnie
>część z podkładem guano apes jest dobra
>:)
>
>Małe pytanko mam.... nie macie nic przeciwko,
>żebym się waszą produkcją podzielił
>na gronie Top Gear??? Tam więcej ludu zagląda i
>będziecie mieli większą
>oglondalność :) Oczywiście załącze
>linki do waszego grona :) Już kiedyś poprzednie
>filmiki były tam umieszczane :)
Nie ma sprawy - wrzucaj gdzie chcesz
PR Menager AMW
-
Chlopaki jestem z was bardzo bardzo dumny, strasznie sie jaram tym filmem i ludzie tutaj rowniez, montaz jest wyjebany ogolnie uklon dla Milka, Mateusza i Krzyska oraz dla uczestnikow, milo mi jest bardzo, ze jest mnie duzo na poczatku, widze, ze nie zapomnieliscie o koledze heheh :P
jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje
BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO
az sie lezka w oku kreci, ze nie moge teraz z wami bokami polatac :P
czekam na kolejny klip i trzymam kciuki !
pozdro AMW !!!
kto ?
AAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMWWWWWW WWWWWWWWW
kto ?
AMW ! AMW ! AMW !
hehehe :P -
Szczęśliwy Tatuś:)
-
Rafaello
-
Młody
- 1