-
-
pamietajcie musicie isc PELNYM ogniem
czekam na relacje zdjeciowa !
pozdro; ) -
K T
-
jak to może.. dawaj jako widz.
Będzie Adam, MAcikowski, MAriusz i moja Monika. -
-
Bedzie nasz ulubiona konkurencja.... palenie gumy... ogólnopolskie mistrzowstwa !!!
MAriusz ma już specjalnie na ta okazję przygotowany komplecik oponek z felgami. Tylko nie mów nikomu, ale słyszałem że będzie ściągał opony - chirurgicznie !!! A później zetrze felgę... nie 18-tkę co prawda... ale bedą iskry; )
-
Anonim
-
K T
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
-
Milek a mi mowiles ze ogolnopolskie mistrzostwa palonka; ) byly w Toruniu; )
-
Anonim
a Macie tam juz jakou nocelg czy cos i ile wogole wstep kosztuje?? Ja moze i bym pojechal ale moze... -
>★ Madej ★ napisał
>Milek a mi mowiles ze ogolnopolskie mistrzostwa palonka; )
>byly w Toruniu; )
Torunia to nic nie przebije!!! Tam jest zagłębie i sami mistrzowie...
Ciekawe jak to będzie wyglądało w Pile... hmm :)
JAk tam w krainie marzeń ? Zaklimatyzowałeś się już ? -
>Mlody napisał
>a Macie tam juz jakou nocelg czy cos i ile wogole wstep
>kosztuje?? Ja moze i bym pojechal ale moze...
Jedziemy na sobotę tylko... 25 zł wjazd autem. Wyjeżdżamy pewnie o 5 rano. Tylko nei wiem jeszcze czy przez Poznań czy toruń.. ale raczej pojedziemy dłuższą drogą... jest dużo lepsza/./... -
-
My jednak o 5 wyjezdzamy i normalnie na torun bydgoszcz, jest dobra droga, znajomy jechal wczoraj -
OBEBO
No CZEŚĆ!
Koła spakowane i za parę godzin ruszam! :-)
Do zobaczenia na miejscu!
Pozdrawiam,
Michał
-
Anonim
wlasnie wrocilismy bardzo fajna impreza szczegolnie ze dostalismy miejsca oraz identyfikatory VIP i moglismy lazic gdzie nam sie podoba :) -
Lipny zlot jak cholera, pierwszy i ostatni raz to byl. Gdyby nie to ze wyladowalem w Mielnie to bym sie zalamal
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne