-
madzia
no ok. ja się wypowiedziałam w temacie.
a czy mogłabym wiedzieć czy jest planowane rozszerzenie 'użycia' gitu/kitu odnośnie postów w tematach? tak czy siak to jest moja propozycja :) -
Buri HG eMeReSeN
-
vasil zajcev
-
Anit Zajebista
http://www.grono.net "KIT!" -
-
Ivellios
Przydałoby się to poprawić trochę, bo można jednocześnie dać "gita" i "kita"... -
dudzio
-
>Ivellios napisał
>Przydałoby się to poprawić trochę, bo można
>jednocześnie dać "gita" i "kita"...
Po odświeżeniu strony sytuacja wraca do normy. zapisuje się tylko ostatni z kit/gitów. -
-
iwonka
-
>madzia napisała:
>no ok. ja się wypowiedziałam w temacie.
>
>a czy mogłabym wiedzieć czy jest planowane rozszerzenie
>'użycia' gitu/kitu odnośnie postów w tematach? tak czy
>siak to jest moja propozycja :)
Oooo, jestem za! :) -
>iwonka napisała:
>powtarzam pytanie : jak usunąć kit?
Tam, gdzie chcesz usunąć Kita, daj Gita, wtedy Kit zamieni się na Git, a Gita możesz już usunąć w Twoich Gitach. Po takim manewrze nie będzie tam ani Twojego Gita, ani Kita.
pozdro:) -
Aleksandra
mam problem. Nad moimi zdjeciami nie wyświetla się opcja 'git' ani 'kit' czy muszę cos uruchomić? Szukałam w ustawieniach i opcjach ale nic tam nie popdowiadało mi co mam z tym zrobić. -
>Aleksandra napisała:
>mam problem. Nad moimi zdjeciami nie wyświetla się opcja
>'git' ani 'kit' czy muszę cos uruchomić? Szukałam w
>ustawieniach i opcjach ale nic tam nie popdowiadało mi co
>mam z tym zrobić.
Ja również nie mam nad swoimi zdjęciami git/kit. Nad innymi zdjęciami innych użytkowników mam. Chciałem spr czy nad Twoimi widzę, ale wszystkie są dla mnie niewidoczne. -
>TS Turos napisał
>>Aleksandra napisała:
>>mam problem. Nad moimi zdjeciami nie wyświetla się opcja
>>'git' ani 'kit' czy muszę cos uruchomić? Szukałam w
>>ustawieniach i opcjach ale nic tam nie popdowiadało mi co
>>mam z tym zrobić.
>
>Ja również nie mam nad swoimi zdjęciami git/kit. Nad
>innymi zdjęciami innych użytkowników mam. Chciałem spr
>czy nad Twoimi widzę, ale wszystkie są dla mnie
>niewidoczne.
Git czy kit jest widoczny wtedy, gdy katalog ze zdjęciami jest ustawiony na widoczność wszystkich. Jeśli ktoś ma ustawioną widoczność tylko dla znajomych czy siebie to git czy kit nie ma. -
Aleksandra
-
A.Jot.
Opcja "KIT" sprawiła, że kilkoro moich znajomych zrezygnowało z użytkowania portalu. Nikt nie chce być negatywnie oceniany. Opcja ta nic nowego, ani pożytecznego nie wnosi. Sprawia tylko, że stado nastolatków biega po zdjęciach i dla prowokacji wciska "KIT". I nagle wszystko staje się kitem...
Sama się zastanawiam nad usunięciem grona. Jest naprawdę sporo pozytywnych zmian, ale akurat ta jedna negatywna mnie dobija.. -
Dlaczego nie można przeglądać samych gitów znajomych tylko trzeba wszystko razem czyli gity i kity i nawet nie wiadomo czy znajomy dał gita czy kita? Nie da się tego rozdzielić?
-
>ɐɾǝdoʇ ɐɯ ouO napisała:
>Dlaczego nie można przeglądać samych gitów znajomych
>tylko trzeba wszystko razem czyli gity i kity i nawet nie
>wiadomo czy znajomy dał gita czy kita? Nie da się tego
>rozdzielić?
aktualnie nie jest to możliwe, ale rozważymy rozdzielenie tego. -
No byłoby fajnie, gdyby było wiadomo czy jakaś fotka się naszemu znajomemu podoba, czy wręcz przeciwnie.
-
>ɐɾǝdoʇ ɐɯ ouO napisała:
>No byłoby fajnie, gdyby było wiadomo czy jakaś fotka się
>naszemu znajomemu podoba, czy wręcz przeciwnie.
operatorzy zawsze uważają się za mądrzejszych i wszechwiedzących. więc nie dziw się, że coś nie działa lub działa inaczej niż by ludzie chcieli.