Grono.net - Twój Serwis! [532025]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ɐɾǝdoʇ ɐɯ ouO

Nie można tak zrobić żeby dymki shoutów pojawiały się trochę niżej niż pozostałe powiadomienia?
    Odpisuję komuś w dymku a tu mi wszystko przesłania np. powiadomienie o jakiś nowym poście na obserwowanym przez mnie wątku. Dymek w którym odpisuję znika i muszę wtedy wejść w shouty i jeszcze raz kliknąć że odpisuję.
  • Anonim

Mam konkretną propozycję. Do jego ostatnich fundacji fora tematyczne mogę tylko chwalić moderatorów forum. I sugerują, że jest to również tutaj możliwe. W ten sposób dotrzeć do większej liczby osób.
  • Piotr "Abdul"

Może napisz po angielsku co masz na myśli, bo zbyt niezrozumiały jest twój polski tekst.

Pozdrawiam
    Piotr
  • Anonim

All right. I will write in English. At this time, information on their own thematic forums it is possible either to a hidden forum moderator or by purchasing paid advertising. I propose here to create a topic in which everyone can communicate about their own thematic forums. In this way the information will reach more people.
  • ɐɾǝdoʇ ɐɯ ouO

Nie da się tak zrobić, żeby można było od razu wejść na dowolną stronę wątku? To przewijanie jest dobijające.
  • eM

>ɐɾǝdoʇ ɐɯ ouO napisała:
    >Nie da się tak zrobić, żeby można było od razu wejść
    >na dowolną stronę wątku? To przewijanie jest dobijające.

To już proponowałam :)
  • STAMiNA™

Propozycje wrzucajcie tutaj:
    http://grono.net/forum/2498006/foru...
    ;)
  • I'm yours dream

nie wiem czy bylo jż cos takiego ,ale przydałoby się jakieś archiwum rozmów na czacie. niekoniecznie w samym czacie,ale np w zakladce wiadomościm zrobić zakładkę czat.
    nie zawsze można pogadac na gadu,ani czekać na ważną wiadomość na maila czy nawet na skrzynce wiadomości na gronie. Wtedy czat jest szybkim rozwiązaniem rozmowy,ale właśnie. brak archiwum trochę utrudnia.;/ nie wiem. może tylko mnie by sięto przydało xd
  • bartkiller

Na FB funkcjonuje właśnie coś takiego - wiadomości z czatu są tym samym co wiadomości prywatne. Bardzo pomysłowe i wygodne rozwiązanie.
  • I'm yours dream

>bartkiller napisał
    >Na FB funkcjonuje właśnie coś takiego - wiadomości z
    >czatu są tym samym co wiadomości prywatne. Bardzo
    >pomysłowe i wygodne rozwiązanie.

no no dokładnie. co poniektórzy zaraz napiszą,że znowu kopia itd.,ale skoro i tak czat jest skopiowany,to archiwum rozmów powinno być przechowywane.to przydatne na prawdę. :)
  • iroppoi

troszke offtopic, ale nie wiedzialam gdzie napisac.

uzywam grona od 6 lat, a wy mi kurwa mowicie, ze ja jestem amator gronek?

(przepraszam za slownictwo, to tylko zeby podkresli kontekst)

zalosne.
  • YrY LaVey

Patrząc na to co się na Gronie dzieje, kolejnych 6 lat używać go nie będziesz. Czy administratorzy napisali i rozesłali już swe CV?
  • (Di.F)

DROGA ADMINISTRACJO

nalegamy, my użytkownicy o naprawienie usterki co do zmiany nicku !!!.

• Lily.

Tak z ciekawości, ktoś w ogóle zagląda jeszcze na grono "Grono.net-Zmieniamy się"?

Mam dziwne wrażenie, że administracja przestała interesować się pomysłami użytkowników, a użytkownicy zaniechali dawania propozycji.
  • TS Turos

Administracja nie śpi i przegląda na pewno ten wątek czy inny wątek :) tylko nie zawsze odpowiada :)
  • eM

>TS Turos napisał
    >Administracja nie śpi i przegląda na pewno ten wątek czy
    >inny wątek :) tylko nie zawsze odpowiada :)

I tu jest problem bo użytkownicy oczekują odpowiedzi. Ja np. w wątku dotyczącej karty gronowej.
  • Lily.

>TS Turos napisał
    >Administracja nie śpi i przegląda na pewno ten wątek czy
    >inny wątek :) tylko nie zawsze odpowiada :)

Dla mnie brak odpowiedzi = brak zainteresowania, przypuszczam że wiele osób myśli podobnie
  • osama

Macie tam jeszcze jakiś programistów na etatach :) ?

Przydałby się sygnał dzwiękowy, jak na FB, że ktoś odpowiedział na wątek który obserwuję.
    Korzystając z grona ma się zazwyczaj kilka innych zakładek otwartych, bo dyskusje nie są zawsze real time szybcuitkie!
    Chmurka nie wystarcza.....
  • Sani

Czy uda się kiedyś, aby na gronach prywatnych można było spokojnie zamieszczać linki bez narażania się na komunikaty o łamaniu regulaminu ? I aby ich nie cięło na 15 kawałków ? Dzieki.
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)