Grono.net - Twój Serwis! [532025]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witamy,

Zmodyfikowaliśmy mechanizm wgrywania i wyświetlania zdjęć w Gronie. System przeszedł testy bezbłędnie. Niemniej jednak zdarzają się Wam sporadyczne problemy z wgraniem fotek. Prosilibyśmy o informacje w chwili ukazania się błędu. Niezbędne są także następujące dane:

- dokładny komunikat błędu ukazanego na stronie,
    - ilość jednocześnie dodawanych fotek
    - wielkość wgrywanych fotek
    - rodzaj pliku: jpg/gif/png

To wszystko pomoże nam na głębszą analizę systemu i szybsze rozwiązanie problemu.

Dziękujemy,

Ekipa Grono.net
  • Anonim

"504 Gateway Time-out
    The server didn't respond in time."

taki blad sie juz od miecha pojawia. wgrywam gifa o wielkosci 24,0 KB.
    pzdr.
  • Anonim

Dzięki za zgłoszenie - dopracujemy.

Czekamy na kolejne zgłoszenia w razie potrzeby.
  • Dudzisław

ale jak to... zrobiliście to Dzisiaj?
    przecież Dzisiaj jest... Niedziela; ]
  • Anonim

Nie moge wladowaqc wiecej fotek niz2.A inni maja po20 a nie sa dronwladnym;/
  • Monika

Również za każdym razem przy próbie wgrania jakiejkolwiek fotki pojawia mi się: "504 Gateway Time-out
    The server didn't respond in time". Ostatnio wgrywałam zdjęcie 47kB w formacie jpg...
    pozdrawiam
  • '*PerkoS*'

>:::.Smutek zagoscil we mnie:::.. napisała:
    >Nie moge wladowaqc wiecej fotek niz2.A inni maja po20 a nie
    >sa dronwladnym;/

po pierwsze - może są, ale Ty o tym nie wiesz... nie wszyscy gronowładni się tym obnoszą; p

A po drugie, transfer 2 mb to transfer miesięczny, w następnym miesiącu dostajesz następne 2 mb, jeżeli poprzednie już wykorzystałaś, tą metodą przez kilka miesięcy zdjęć można sobie "uzbierać"
  • kociou

Eh... Kiedyś wspominałem o niżej przedstawionym problemie, ale nadal występuje...

Dajcież normalny dostęp do wyszukiwarki galeri!

Jak w chwili obecnej tam trzeba dojść? Moja metoda.

Szukam znajomego, co ma galerię,w niej zdjęcie(a), któreś jest otagowane, klikam taga, pojawiają mi się zdjęcia z takim tagiem, i wyszukiwarka na górze. Jakby to nie mozna bylo normalnego przycisku/link "Wyszukaj galerię"

Dziekuję za uwagę.
  • K-MILIONEIRO

Ja mam pytanie:
    czy jest jakis limin dla tworzonych galerii???bo ja mam ich w profilu 7 ale w dwoch pierwszych sa tylko nazwy zdjec i nic poza tym??????? pliki sa w formacie jpg i waza ok 100kb!!!

pozdrawiam
  • Anonim

wgrywam zdjecie/a. opisuje. iii. ostatnie wgrane ZNIKA! wyswietla sie jako miniaturka, ale gdy na nie klikne pojewia mi sie przed ostatnie, a przy przedostatnim nie ma strzałki by przejść do ostatniego. zdarzylo mi sie juz tak 2 razy. teraz i poprzednim razem gdy wgrywalam zdjecia. kazde ma ok 1MB [ale raczej mniej], format --> jpg.
  • '*PerkoS*'

>m.aDzia <3 napisała:
    >wgrywam zdjecie/a. opisuje. iii. ostatnie wgrane ZNIKA!
    >wyswietla sie jako miniaturka, ale gdy na nie klikne pojewia
    >mi sie przed ostatnie, a przy przedostatnim nie ma
    >strzałki by przejść do ostatniego. zdarzylo
    >mi sie juz tak 2 razy. teraz i poprzednim razem gdy
    >wgrywalam zdjecia. kazde ma ok 1MB [ale raczej mniej],
    >format --> jpg.

z ostatnimi zdjęciami w galeriach dość często są problemy, po jakimś dniu powinny się wszystkie normalnie wyświetlać.

Swoją droga to jest to jeden z najczęstszych i najpowszechniejszych błędów, więc dziwne że jak system został usprawniony, to nie zostało to jakoś poprawione; p
  • '*PerkoS*'

>m.aDzia <3 napisała:
    >wgrywam zdjecie/a. opisuje. iii. ostatnie wgrane ZNIKA!
    >wyswietla sie jako miniaturka, ale gdy na nie klikne pojewia
    >mi sie przed ostatnie, a przy przedostatnim nie ma
    >strzałki by przejść do ostatniego. zdarzylo
    >mi sie juz tak 2 razy. teraz i poprzednim razem gdy
    >wgrywalam zdjecia. kazde ma ok 1MB [ale raczej mniej],
    >format --> jpg.

z ostatnimi zdjęciami w galeriach dość często są problemy, po jakimś dniu powinny się wszystkie normalnie wyświetlać.

Swoją droga to jest to jeden z najczęstszych i najpowszechniejszych błędów, więc dziwne że jak system został usprawniony, to nie zostało to jakoś poprawione; p
  • Anonim

Wgrywałam foty już chyba 4 razy i zawsze to samo - znikają w tajemniczy sposób po max. 24 godzinach...
  • Anonim

mam pytanie, czemu na karcie znajomych nie widac fotki glownej nad ksywka? tylko napis "x - zobacz profil" ???
    hmmm
    prosze o info
  • Anonim

tzn mojej fotki glownej w sensie:)
  • Albert

czasami tak sie dzieje

przeladujesz strone i powinno byc juz ok

jest to na naszej liście poprawek
  • Anonim

niestety nie jest ok nawet po przeladowaniu :/
    z tego co widze to sporo osób ma podobny porblem
    mam to od momentu kiedy chcialem zmienic fotke główną hmmm
    wczesniej bylo ok
  • pLa$ti

jak edytowac nazwe galerii?nie dostrzegam stosownego przycisku:/
  • Anonim

przenosiłam zdjęcie z jednej galerii do drugiej.pojawił mi sie komunikat że zdjęcie istnieje już w tej galerii chociaż wcale go tam nie było.
  • s y l w i a

zostalam gronowladna i chce wgrac wiecej zdjec i nie moge. o co chodzi?
| |

Grono Administracyjne, na którym: - dowiesz się wszystkiego o Gronie, - zasięgniesz porad ...

Fotki

Miejsca grona (1)