-
Kamil P.
-
buczak
-
Jul
A ja się tak łatwo zdecydować nie mogę :P Oczywiści Marco, ale i Baresi, Paolo Maldini, Boban, Guillt, Rivera, Weah... tylu ich było! -
ukaszu
-
-
buczak
-
Aphex
Baresi i Maldini za wierność czerwono-czarnym barwom :]
A Van Basten za klasę :)
No i jeszcze krótko bo krótko, ale Baggio za piłkarski geniusz :) -
Czocha
wg mnie to Marco Van Basten choc dawno temu zajebisty byl G. Rivera za pare lat na taki tytul moze Szewa zasluzy
-
Anonim
A ja, z całym szacunkiem do van Bastena, tytuł ten dałbym Gennaro Gattuso. Przeciez ten człowiek zostawia całą dusze i serce na boisku. Uwielbiam oglądać jak haruje za kilku zawodników. Mój absolutny mistrz!!!!!!!!!! -
musze glosowac na Maldiniego
(jak juz mowilam z historii jestem za slaba, jestem tifosi od jakichs 8 lat, a on trwa, od lat... zawsze wierny, zawsze wielki:)
co tu duzo mowic, to wielka druzyna jest:)) -
Anonim
-
Aphex
-
Dio boia
-
Aphex
Szkoda tylko, że kariera tak szybko skończona :/
Pamiętam jakim wydarzeniem był mecz pożegnalny Baresi'ego. Wtedy Marco wrócił po latach :) -
ukaszu
-
Dio boia
pamiętam występ VBastena w tym meczu - próba strzału przewrotką przy najbliższej okazji :0
a po meczu runda honorowa Baresiego przy Simply The Best :) -
Aphex
-
Anonim
opcja jest taka,ze Paolo Maldini zasluguje najbardziej na miano najlepszego zawodnika AC MILAN...:) Poki co,Maldini DEBEŚciak!!! -
Aphex
Ja nie potrafiłbym wybrać między Baresim i Maldinim. Historia Baresi'ego jest smutniejsza i piękniejsza. Bo Maldini miał znanego ojca i miał wszystko. Baresi młodo stracił rodziców, Inter (drużyna jego brata) go nie chciał a w Milanie znalazł swój dom. I pozostaje mu nadal wierny bo po zakończeniu kariery pracuje przecież teraz w Milanie jako trener młodzików :) No i swego czasu był najlepszym stoperem na świecie :) -
Zwierek
-
BoBaN
Można wymieniać i wymieniać zasłuzonych piłkarzy dla Milanu:
-Van Basten
-Baresi
-Maldini
-Gulllit
-Tassotti
-Massaro
-Weah
-Savicevic