AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • NIB

Jakie utwory Ac/Dc potraficie zagrać na instrumencie (w moim przypadku jest to gitara) ? Tak bez ściemy prosze; ]

Oto moje:
    “Hells Bells”
    “The Jack”
    “Black in Black”
    “Have a drink on me”
    “Thunderstruck”
    “Mistress for Christmas”
    “Are you ready”
    “T.N.T”
    “Hard as a Rock”
    "Higway To Hell"
    "Love Bomb"
    "Boogie Man"
    "Highway To Hell"
  • Xenah ♀

a zanucenie też sie liczy;) ??
  • Ułan

Ja umiem wszystkie zaśpiewać(zafałszować) :]
  • Anonim

W fałszowaniu najlepiej mi wychodzi Money talks...łatwo tam podrobic Briana; )
  • Pan Patafian

W sumie gram Back in black, Thunderstruck i Highway to hell. Nic więcej nie próbowałem.

To drugie genialnie się gra :)
  • NIB

http://media.putfile.com/fasf68
    Love bomb; ]
  • NIB

• John Rambo

Highway to Hell, Riff raff, Shoot down im flames, Hells bells, Rock and roll singer, Thunderstrike, Night prowler, Have a drink on me, The jack, Down payment blues, You shock me all nigth long ... :D
  • Anonim

Ja dopiero uczę się grać te kawałki AC/DC :D (pare lat bez gitary dało o sobie znać)
    Thunderstruck mi wychodzi nieźle (jednak szybkość jeszcze jest trochę nie taka jak Angusowa). Prosty w sumie jest Dirty Deeds Done Dirt Cheap (poza solówką na jedną rękę po gryfie dlatego oburącz to uskuteczniam) :) Safe in New York City też grywam :)

• adam <<

kawalek Thunderstruck ( te najfajsze czesci :D ) , Highway to Hell ,Girls got a Rhytm ,i glowny riff Back in Black
  • Anonim

Pupny temat, ale też napiszę, co mi tam:
    Thunderstruck, Back in Black, Hells Bells, Hell Ain't a Bad Place To Be, Honey What do you do for money, Highway to Hell, Dog Eat Dog, Let There Be Rock, For Those About To Rock, Heatseeker, Shoot to Thrill, Can't Stand Still, House Of Jazz, Can't Stop Rock'n'Roll i jeszcze pare innych.
  • Anonim

No tak - jeszcze TNT i Love Bomb; p
  • Poetycka Dolina 2011

Highway to Hell, Back in Black, Thunderstruck, Moneytalks oraz You shook me all night long. Więcej nawet nie próbowałem :P
  • Poetycka Dolina 2011

Przypomniałem sobie o Dirty Deeds done dirt Cheap. :)
  • Kaaamil

Co do szybkości w Thunderstrucku to nie powinno być z tym problemów (ja mogę nawet osiągnąć szybszą niż Angusową). Cały haczyk tkwi w tym, żeby nie kostkować, tylko robić tapping jednoręczny.
  • Kaktus

http://pl.youtube.com/user/kamilkub... obejrzyjcie filmik "aaa" zwroccie uwage na koniec. prawie poplakalem sie ze smiecju
  • Kaaamil

Nie martw się, ja też; P
  • Kaaamil

A co do tego "For Those About To Rock" to Angus grał wstęp w taki sposów w Live at Donnington:

http://pl.youtube.com/watch?v=shcI6...
  • Kaktus

mam to na DVD od 3 lat :P ale Angusowi to wyszlo
  • Kaaamil

Oj zobaczysz - może mi za 20 lat też wyjdzie; P
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)