AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Molibdenowy Kudłaty™

czy to prawda, że mieli z nimi tak samo napięte stosunki jak z DP?
  • Mfalme

DP ma się rozumieć to co?
  • Kaktus

dupa prezydenta
  • Mosiądz

to chyba glupi temat :)
  • Mfalme

czyżby?
  • Molibdenowy Kudłaty™

eee... deep purple?
  • Mfalme

eee, tak mi się wydało, jako, że lubię ich prawie tak jak AC/DC trochę się dziwię czemu mieliby się nie lubić... Skąd właściwie takie pytanie lub wniosek że Led Zeppelin też nie lubili? Na czym polegały te napięte stosunki jeśli można wiedzieć?
  • Kaktus

na czym polegaly napięte stosunki z DP? kiedys, jeszcze zanim AC/DC pierwsza plyte wydalo (chyba) DP jako wielkie gwiazdy opozniali swoj koncert, a jako ze niedalego "stacjonowalo" ac/dc organizatorzy konertu po nich zadzwonili, jak DP uslyszalo ze ma grac sc/dc chcieli wejsc od razu na scene, ale tłum juz skandowal "AC/DC, AC/DC... etc" chyba Bonn dał komus z DP po ryju... to w wielkim skrocie
  • Molibdenowy Kudłaty™

ja słyszałem od kilku nie znających się nawzajem osób, o pewnym wywiadzie z ac/dc, którego nigdzie nie moge znaleźć i przeczytać. W tymże wywiadzie Bon wyraźnie stwierdza iż Led Zeppelin jest pedalskie.
  • Kaktus

a nie jest? :p
  • Molibdenowy Kudłaty™

nie.
  • Kaktus

chyba nigdy nie widziales, jak wyglądali na scenie w 70 latach...
  • Molibdenowy Kudłaty™

mam ich 4 koncerty. to był rock i nie tylko oni tak wyglądali poprostu taka była wtedy moda tak jak dzisiaj na EMO ubrania, które są obleśne
  • Mfalme

cokolwiek to znaczy... Może i byliby pedalscy gdyby dzisiaj tak występowali ale wtedy niekt ich za takich zapewne nie uważał.
  • Kaktus

a Bon to Twoim zdaniem nikt?
  • A

ja to z kolei słyszałem zupełnie inne wersje na temat stosunku AC/DC do Led Zeppelin...wrećz przeciwnie,oni lubili ich muyzykę i dazyli szacunkiem,"Whole lotta rosie" była na ten przyklad nagrana w hołdzie dla"Whole lotta love"
  • Mfalme

No więc? Nie piszcie bzdur jak nie macie pewności!
  • Kaktus

to chcesz pisac tylko w tematach w stylu "za co kochasz AC/DC" albo "ulubiony kawalek.." ile mozna?
  • Mfalme

>Kaktus napisał
    >dupa prezydenta

Ty widać potrafisz z siebie jedynie tyle wycianąć kolego.
    Co Ty za typ jesteś, że mi rozkazujesz co i gdzie mam pisać?
    Piszesz jakieś niepoparte bzdury i nawet nie raczysz łaskawie wyjaśnić skąd masz takie wiadomości lub jak sądzę tylko przypuszczenia?

P.S. Rozumiem, że wiek jeszzce zobowiązuje ale daj spokój, myślę, że wszyscy tu piszemy bo lubimy AC/DC a pozwól, że każdy osobno zadecyduje gdzie będzie pisał.
  • Mfalme

http://pl.wikipedia.org/wiki/AC/DC parę fajnych informacji, nie wiedziałem, że AC/DC są na 5 miejscu pod względem ilości sprzedanych albumów wsród zespołów rockowych w USA! 68 milionów egzamplarzy, przed nimi m.in. właśnie Led Zeppelin.
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)