-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
buba pani buba xD No co Ty pier wszego maja. Co ja chciałem co ja chciałem hmm, mogę zabrac ze sobą np ze 3-4 osoby tutaj z mojszej okolicy jak będe cisnął na ten koncert, i tam ten sie gdzieś póxniej ustawimy przed wejściem zejściem czy jak to tam nazwać.
-
Anonim
Jesteś wysokim, przystojnym mężczyzną?
Możesz pójść z Nami.
hahahaha. -
Anonim
Szulerku kochanie. a ty nie przyjedziesz z tego wyszkowa jakos przed koncertem jakos tak na impreze w naszym warszawski powsinie (jaki park mlodziezowy-ogniska i te sprawy) -wiesz takie spotkanie calej grupy co sie wybiera na koncert. zapoznawcza zeby pozniej ie bylo sioreczki.
?
:) -
Jestem wysokim 150 cm, przystojnym 134 kg mężczyzną (operacja i te sprawy) xD A z tym powsinem to zobacze, czuję stres, jeszcze mnie pobiją zgwałcą i zabiją i kto tu będzie modem na tym gronie; P
A tak żartem mówiąc już to czemu nie, mogę przybyć zrobi się jakąś bibe. Jestem za a nawet przeciw. -
Anonim
-
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
I co tam jak tam po prawda haha świętach? Chyba kacyk bo tak nikt nic nie pisze.
-
Anonim
ja to sie obrzarlam jak swinia i niemoge wogole sie ruszac :P
a prawda taka ze nie mialam czasu wbic na grono na dluzej niz 6 sek.
ogolnie to brzydalki moje kochane wesołych swiat i wesołego alleluja kolorowej choinki i bogatego koguta!!!!! zyczy KoRNik :)
banalne lecz szczere zyczenia xD
:P
:* -
-
Mihau
BTW. Szuler z Wyszkowa mazowieckiego? Raz do roku organizujemy tam "imprezę" a właściwie rajd samochodów terenowych, może kojarzysz przypadkem? Zajście trwa chyba 2 dni, a my stacjonujemy w leśniczówce, na lewo od ronda, chyba w Długosiodle. Największy meeting mamy w barze u Krzyśka (Riders bodajze). Żeby nie było, ogólnie jestem ze stolicy, ale ekipe na koncert niestety już mam :>
pzdr -
Aaa coś kojarze kojarze, w tym roku też robice ten rajd? Nie wiem może mnie widziałeś kiedyś, jeździłem pojazdem buggy w prabutach na torze.