AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

;]
  • Anonim

Weż sie nie wychylaj michelle, idziesz ze mna gnojku.
  • Anonim

tak? weźmiesz mnie ze sobą, naprawdę?
  • Anonim

wezmę wszystkich
  • Anonim

belzebub, czyżby?; >
  • Szuler

buba pani buba xD No co Ty pier wszego maja. Co ja chciałem co ja chciałem hmm, mogę zabrac ze sobą np ze 3-4 osoby tutaj z mojszej okolicy jak będe cisnął na ten koncert, i tam ten sie gdzieś póxniej ustawimy przed wejściem zejściem czy jak to tam nazwać.
  • Anonim

Jesteś wysokim, przystojnym mężczyzną?
    Możesz pójść z Nami.

hahahaha.
  • Anonim

Szulerku kochanie. a ty nie przyjedziesz z tego wyszkowa jakos przed koncertem jakos tak na impreze w naszym warszawski powsinie (jaki park mlodziezowy-ogniska i te sprawy) -wiesz takie spotkanie calej grupy co sie wybiera na koncert. zapoznawcza zeby pozniej ie bylo sioreczki.

?

:)
  • Szuler

Jestem wysokim 150 cm, przystojnym 134 kg mężczyzną (operacja i te sprawy) xD A z tym powsinem to zobacze, czuję stres, jeszcze mnie pobiją zgwałcą i zabiją i kto tu będzie modem na tym gronie; P
    A tak żartem mówiąc już to czemu nie, mogę przybyć zrobi się jakąś bibe. Jestem za a nawet przeciw.
  • Anonim

ooooo, to idziesz z nami, napalilyśmy się ]:->
  • Szuler

Dajcie jej wody bo zaraz spłonie xD
  • Anonim

za pozno, spłonełam w ogniu pozadania.
    haha :)
  • Szuler

W morde, środa topielcowa już była, byś sie nadała jako popiół; P
  • Anonim

moze przydam sie na nastepna; )
  • Anonim

;]
  • Szuler

I co tam jak tam po prawda haha świętach? Chyba kacyk bo tak nikt nic nie pisze.
  • Anonim

ja to sie obrzarlam jak swinia i niemoge wogole sie ruszac :P
    a prawda taka ze nie mialam czasu wbic na grono na dluzej niz 6 sek.
    ogolnie to brzydalki moje kochane wesołych swiat i wesołego alleluja kolorowej choinki i bogatego koguta!!!!! zyczy KoRNik :)
    banalne lecz szczere zyczenia xD
    :P

:*
  • Szuler

No no ucałujcie tate przy jajku xD
  • Mihau

BTW. Szuler z Wyszkowa mazowieckiego? Raz do roku organizujemy tam "imprezę" a właściwie rajd samochodów terenowych, może kojarzysz przypadkem? Zajście trwa chyba 2 dni, a my stacjonujemy w leśniczówce, na lewo od ronda, chyba w Długosiodle. Największy meeting mamy w barze u Krzyśka (Riders bodajze). Żeby nie było, ogólnie jestem ze stolicy, ale ekipe na koncert niestety już mam :>

pzdr
  • Szuler

Aaa coś kojarze kojarze, w tym roku też robice ten rajd? Nie wiem może mnie widziałeś kiedyś, jeździłem pojazdem buggy w prabutach na torze.
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)