AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 'piotr

Panie i panowie,
    społeczność last.fm przyjaźnie zakomunikowała, że ac/dc wybiera się do Polski w nadchodzące wakacje. Podobnież to plotki z wiarygodnego źródła, na którym powinniśmy polegać. Czekamy na jakieś konkretne info, ale do tego czasu wypada pospekulować, czy to ma szanse być prawdą :)

http://www.lastfm.pl/event/1324273+...
  • Wojciech

ojej ojej mam nadzieje ze to prawda!
  • Riff Raff

nareszcie!
    wielka radość
  • DeJMIeN The Great

hehe, już się wyświetla "nie znaleziono wydarzenia" :)
  • Gorszkof

Będę wątpiący. Jakoś za szybko wracają w te strony.
  • 'piotr

ciekawe czemu już to usunęli..
    wątpie, żeby to był żart dodającego wydarzenie.. kiepski by był; )
    może moderatornia zadziałała z jakiś względów.
    dobra, trzeba czekać do tego stycznia cholernego :P
    a wie ktoś właściwie czemu za granicą wroga zagrali aż 12 koncertów, a u nas nic?
  • Maciek

bo polska to kosmiczny wypizdów jeśli chodzi o koncerty :/
  • Gorszkof

Głównie chodzi o to ile ludzi zjedzie na koncert. Niemcy są więksi i bogatsi, więc i bilety droższe mogą być i ludu więcej będzie. No i my miejsc nie mamy na koncerty często.
  • Maciek

to zamyka się w określenieu kosmiczny wypizdów. ale komplet by na pewno mieli. nie ma cudów.
  • Giersu

a ja nadal mam nadzieje ze nadejdzie taki piękny wakacyjny dzien w którym AC/DC zawita do naszego kraju
  • Gorszkof

No wiadomo. Akurat jeden koncert mógł by spoko być. W końcu na DP to było ponad 20 tys. To i AC/DC by miało w pizdu ludzi. A nawet pewnie więcej, bo wszystkie niewyżyte nastolatki tego słuchają.
  • Maciek

bo jest zajebiste a od tego nie ma tych często wkurwiających organów. z całym szacunkiem do DP. ale na niektorych kawałkach jak się słucha w domu jest to naprawdę irytujące...
    poza ogólnie ac/dc gra dostępniej dla ludzi. w sesnie że może zaspokoić szerszą publike czy jakos tak.
  • Giersu

gra prosto, ale z pierdolnieciem i energią no i teksty Bona ^^
  • Maciek

no o to mi chodzi, że daje zajebistego kopa na tyle prosto z mostu że i szary kowalski może to lubić.
    I racja że jakos ostatnio moda na ac/dc nagle nie wiedzieć czemu sie zrobiła :P
    tzn to zajebiście ale nie wiem czemu
  • Giersu

i tak sprzedaż płyt zwrośnie dopiero po czyjejś śmierci o ile prasa itp to nagłośni.........
  • Maciek

pewnie tak. chociaż ac/dc zostało jeszcze z jakieś 10 - 15 lat życia. do tego czasu spora część ludzi może zdążyć zapomnieć dobrego rocka :/
  • Giersu

napewno nie zostanie zapomniana, moze zmaleć popularnośc czy coś ale napewno nie zostanie zapomniana cała nadzieja w tych dinozaurach co jeszcze zyją i młodych typu Airbourne czy The Answer którzy uchornią hardrocka od zapomnienia
  • Maciek

tu chodzi o postępujące zdebilenia populacji. na pewno nei zostanie zpaomniany, ale odsetek słuchanego dobrego rocka nie ejst wielki :/
    dobrze że dinozaury mają niezłą żywotność:D
  • martu

to, że promowana jest przede wszystkim kiczowata muzyka, w której blond dziewczyny machają tyłkami w teledyskach równie dennych jak ich muzyka, wcale nie znaczy, że tak mało osób słucha jeszcze tej 'lepszej'(wg jak sądze większości użytkowników tego grona)muzyki
  • Giersu

polać jej bo dobrze prawi!!!! xd
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)