AC/DC [1688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Conversy ssą pałe.
  • Szuler

A tego to nie wiem, nie korzystałem z tej funkcji.
  • Anonim

ja próbowałam ale jakoś nie dało rady, nie wiem, może czegoś mi brakuje. Jednak i tak jest to szmaciany lans szajs.
  • Ada

to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia.
  • Paździoch

musze przyznać ze converse to szmaciany lans. kawałek kolorowego materiału z gumową podeszwą kosztuje prawie 200zł. dokładając jeszcze troche mozna kupić porzadne skórzane Nike ktore sie nie rozlecą po pół roku
  • $zklarzu

>devil's child napisała:
    >to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe
    >trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia.

niektóre trampkopodobne buty ze stadionu są o wiele bardziej wytrzymałe niż szmaciane conversy
  • Anonim

>devil's child napisała:
    >to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe
    >trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia.

owszem Panno markowa.
    nie rozumiem jak można nosić taki SZAJS właśnie o wartości biletu na dobry koncert...? Rodzice za duże kieszonkowe dają czy jak?
    No ale jeśli Twój świat kreują markowe rzeczy to ja Tobie powodzenia życzę.
  • Ada

w jednej parze chodzę już rok i w ogóle mi się nie zniszczyły. Dlatego chodzę w conversach. To że noszę conversy to znaczy, że mój świat kreują markowe rzeczy ?
  • Szuler

Tak by było, ale co tam, uj mnie to.
  • Mikołaj

dołączę do dyskusji i powiem że mam conversy acdc look up your daughters i dobrze trzymają się od 4 miesięcy a inne trampy z newyorkera(nie umiem tego pisać:D) od 2 miesięcy i już są praktycznie rozwalone.Więc converse jest solidny :D
  • AŚ/KA

Hm , więc i ja się wypowiem . Conversy są dla ludzi , którzy po prostu chcą mieć solidne buty . Niestety większość wykorzystuje je właśnie jako szmaciany lans -.- ( jak tu ktoś powiedział ) . No , ale jeśli nie dla lansu tylko dla siebie , a jest się akurat przy kasie, to można zakupić. Z AC/DC strasznie ładne zrobili , ale nie kupię raczej , bo nie stać mnie i dziwnie bym się czuła wychodząc w takich na ulicę , bo co druga osoba myślałaby : ''Lansiara'' . Więc pozostaję przy swoich z NY i tym podobnych sklepów, które w przeciwieństwie do tych , które posiada osoba wyżej , trzymają mi się 3 rok bez zarzutu . xdd
  • Anonim

a ja Wam powiem tak, moj trampek z bazarku to jest to, kocham go.
  • $zklarzu

a ace dece napisane korektorem jest?
  • Anonim

nie:( ale kiedy wkladam je na nogi totalny czuje luz.
  • $zklarzu

no dobra to mogą być
  • Anonim

Moje trampki radują się z Twojej akceptacji. I pozdrawiają.
  • Szuler

Choć mają już ze czterdzieści lat
  • Anonim

Stary mój też w nich popylał. A nie markowe, jakie cuda.
  • Szuler

Ja tam mam jednego trampka, 1.1 kombi z roku 1991 w kolorze białym
| |

"200 milionów płyt temu AC/DC dawali niezapomniane występy w programie telewizji ABC &quo...

Fotki

Miejsca grona (0)