-
Anonim
-
-
Anonim
ja próbowałam ale jakoś nie dało rady, nie wiem, może czegoś mi brakuje. Jednak i tak jest to szmaciany lans szajs. -
Ada
to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia. -
-
Paździoch
musze przyznać ze converse to szmaciany lans. kawałek kolorowego materiału z gumową podeszwą kosztuje prawie 200zł. dokładając jeszcze troche mozna kupić porzadne skórzane Nike ktore sie nie rozlecą po pół roku -
$zklarzu
>devil's child napisała:
>to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe
>trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia.
niektóre trampkopodobne buty ze stadionu są o wiele bardziej wytrzymałe niż szmaciane conversy -
Anonim
>devil's child napisała:
>to nie jest szajs... No ale jeśli wolisz jednorazowe
>trampkopodobne buty ze stadionu to powodzenia.
owszem Panno markowa.
nie rozumiem jak można nosić taki SZAJS właśnie o wartości biletu na dobry koncert...? Rodzice za duże kieszonkowe dają czy jak?
No ale jeśli Twój świat kreują markowe rzeczy to ja Tobie powodzenia życzę. -
Ada
w jednej parze chodzę już rok i w ogóle mi się nie zniszczyły. Dlatego chodzę w conversach. To że noszę conversy to znaczy, że mój świat kreują markowe rzeczy ? -
-
Mikołaj
dołączę do dyskusji i powiem że mam conversy acdc look up your daughters i dobrze trzymają się od 4 miesięcy a inne trampy z newyorkera(nie umiem tego pisać:D) od 2 miesięcy i już są praktycznie rozwalone.Więc converse jest solidny :D -
AŚ/KA
Hm , więc i ja się wypowiem . Conversy są dla ludzi , którzy po prostu chcą mieć solidne buty . Niestety większość wykorzystuje je właśnie jako szmaciany lans -.- ( jak tu ktoś powiedział ) . No , ale jeśli nie dla lansu tylko dla siebie , a jest się akurat przy kasie, to można zakupić. Z AC/DC strasznie ładne zrobili , ale nie kupię raczej , bo nie stać mnie i dziwnie bym się czuła wychodząc w takich na ulicę , bo co druga osoba myślałaby : ''Lansiara'' . Więc pozostaję przy swoich z NY i tym podobnych sklepów, które w przeciwieństwie do tych , które posiada osoba wyżej , trzymają mi się 3 rok bez zarzutu . xdd -
Anonim
-
$zklarzu
-
Anonim
-
$zklarzu
-
Anonim
-
-
Anonim