-
-
Mat
-
Stężyk
ja też mam 16 lat i muszą przyjechać i nie dopuszczam do siebie myśli, że już chcą zakończyć. Trzeba podziękowac Piotrowi Baronowi z Trójki, bo ktoś mu wysłał naszą petrycję i mówi o niej co jakiś czas na antenie radia...wielkie dzieki..^^ -
Anonim
-
-
Mat
Ja już się wczoraj na początku podpisałem kiedy tylko ruszyła ta petycja -
Maciek
zrobione... mam nadzieje ze moze jednak przyjada... w sumei maja w polsce amse wielbicieli i zrobia nam duzy zawód jak nas ominą :/ -
Anonim
-
Lord of Light
Trochę już na to za późno. Ewentualnie dałoby się na siłę upchnąc koncert na przełomie maja i czerwca, ale pewnie nie jesteśmy jedynymi, którzy chcieliby ściągnąc do siebie AC/DC. Myślę, że wtedy zagrają raczej np. we Włoszech... Cóż, nasi promotorzy znów się nie popisali... -
Stężyk
-
Anonim
Nic nie wiadomo... Jakby była jakaś informacja na ten temat, to już by ktoś to napisał; ] -
Stężyk
kurczee...chociaż jedną piosenkę mogliby zaspiewać...xD...tylko jaką wtedy??...ja mówie, że Anything Goes...^^ -
Maciek
-
Stężyk
Aaaa...jak stare to zmienia postać rzeczy...bo to jest przecież Black Ice World Tour, więc wybrałem z Black Ice.. -
Maciek
nie no spoko :) ja bym tez z black ice coś usłyszął chętnie :D nie wiem rock'n roll train, skies on fire, wheels, big jack... szkoda ze w programie nie mają zdaje sie stormy may day :/ boto wyjeeebana za przeproszeniem piosenka :D :D :D :D :D :D -
Stężyk
-
Maciek
no nie wiem ale przynajmniej na części wystepów w ameryce tego nie mieli, obiła mi sie o oczy lista wylonan o storm may day nie było. ale w usa mieli tyle koncertów ze moze i stormy may dya tez grali... -
Anonim
Tu jest link do petycji: http://www.petycje.pl/petycjePodgla...
Podpiszcie! Ja już podpisałem. Tak bym chciał żeby przyjechali. xD
-
King
-
Anonim
Hmm... moze nie jest nas duzo itd. ale trzeba być dobrej myśli!
Ja bym chciał żeby zaśpiewali Whole Lotta Rosie (ale ta piosenka to lepiej z Ś.P. Bonem Scottem. Piękny miał głos; ), Back in black (w tej piosence nawet sobie nie wyobrażam Scotta) i TNT ale to też lepiej brzmi z Johnsonem