-
Kapitan Hak Arrr!
Poki czas proponuje zebrac chetnych do bozonarodzeniowego meczu pilki kopanej w Olsztynie. Wszyscy rzecz jasna wracamy do domu, wiec czemu niby mielibysmy nie zagrac? Podejrzewam, ze chetnych bedzie wielu, a dysponujacy synami powinni dokoptowac pozostalych graczy (mysle tu o Czarze czy Czepanie).
Mecz najlepiej rozegrac na pelnym boisku na ulicy Bydgoskiej. Jestem przekonany, ze uda nam sie skompletowac co najmniej 20 osob, a samo spotkanie mogloby sie odbyc nawet 24 grudnia przed poludniem. Nie oszukujmy sie - ktory z nas jest wtedy naprawde potrzebny w domu? Tylko zawadzamy. A po coz to komu?
Czekam na chetnych i pozdrawiam,
hajle! -
Cymek
-
Krzychu
24 przed południem to kiepski termin. Przynajmniej u mnie jest wtedy największy zapierdol. Ale np. 22 albo 23 na miękko. -
Cymek
-
-
Zjem wakacje !
-
Maciek Micielski
-
Gibbon
jestem za, proponuje 22giego w samo poludnie, snieg czy nie snieg, gralismy juz w kazdych warunkach. -
Zjem wakacje !
-
Marcin Palmowski
-
Zjem wakacje !
no to jak??
ustalmy godzinę i dzień
sobota 12ta ?????????????????????????????? ???????? -
Gibbon
-
Zjem wakacje !
-
Gibbon
-
ChePan
Krotka pilka z mojej strony - dzis o 13 gramy na kortowie. Szukam chetnych. Zdesperowanych i chetnych do gry zapraszam na kortowskie boiska. Prosze tez o szybkie powiadomienie o obecnosci (na koima lub na gronie)
Pzdr
Licze na szybki odzew:) -
Gibbon
dzisiaj cholernie zimno bylo. jak sie gralo?
mialem ogromna ochote przyjechac, ale nie moglem wyjsc. i dupsko mi zmarzlo. -
Cymek
grało się jak to na śniegu bywa...śmiechowo ale przyjemnie...młodzi dołożyli starym pruszkowskim przynajmniej tak było do 14:13
Gabzono trzeba było nie myć kapy przed wyjściem to by nie przymarzła tak szybko, albo choć wytrzeć kapsko porządnie a nie takie rzeczy w mroźny dzień