-
Krzychu
co powiecie na jakieś koszulki z jakimś motywem dot. seksualnej?
Proponuję,żeby wrzucać tu własne projekty szablonów. Ewentualnie poprosimy Czarka (bo to największy master w tych sprawach) albo Filemona (ukłony) o zapodanie kilku pomysłów. Potem sitodruk i mamy zajebiste koszulki. Chętni? -
Krzychu
-
Maciek
-
Gibbon
jasne, czemu nie?
podejrzewam ze nie wyjdzie to drozej niz 20-30 zl od koszulki.
moze po prostu napis z fajna czcionka, np. taka jak tutaj:
http://www.hakobo.art.pl/blog/archi...
obaczajcie. to by niezle wygladalo, fajnie by bylo gdyby koszulka byla brazowa, ale nie wiem czy da sie to zalatwic.
to niekoniecznie musi byc sitodruk, mozna po prostu zamowic koszulki z napisem o odpowiedniej czcionce, np. takiej jak dalem tam.
moze na allegro sie znajdzie firme ktora cos takiego robi.
Ewentualnie cos takiego:
http://stuff.swir.us/2006/12/26/sma...
(żart)
Seksualna Czekolada to ja! -
-
Krzychu
Ta czcionka to fajny pomysł. Ewentualnie dodać jakiś symbol (?). Gabs,zajął byś się ewentualną składką i znalezieniem firmy?
Może uprzednio policzmy kto by chciał taką koszulkę:
- Gabzon
- Żołąd
- ? -
Gibbon
no tak, ja jestem chetny.
skladką i znalezieniem firmy zajme sie gdzies za tydzien, po pierwszych moich poprawkach. zobaczymy co reszta powie na ten pomysl, zeby bylo pare osob chetnych. -
Kapitan Hak Arrr!
-
Anonim
Ja jestem zainteresowany koszulką, ale podzielam bangowe zdanie że logo lepsze -
Krzychu
>Korowiow napisał
>Moim zdaniem lepiej wymyslic jake logo.
Słusznie,ale można walnąć i napis (bo czcionka jest zajebista) i jakieś logo. Wymyślcie tylko jakie (Fil wysil się) -
Krzychu
>Puchacz napisał
>Ja jestem zainteresowany koszulką, ale podzielam bangowe
>zdanie że logo lepsze
No to jest też nas 4. Jestem pewien,że Poniat też będzie chciał.
-
Zjem wakacje !
-
Krzychu
-
Gibbon
napisy na plecach sa do dupy
z przodu logo, a pod spodem napis i tyle. traktowane jako calosc.
jak logo filmu. Mozna to narysowac razem.
Napis oczywiscie Seksualna Czekolada.
poza tym bedzie taniej, jak bedzie wszystko na jednej stronie jako calosc. lepiej wybrac dobry kolor koszulki, np. taki brazowy jak w tym linku co dalem.
to Poniat z Filemonem zajmijcie sie grafika, a ja w tym czasie postaram sie znalezc jakas firme. -
Krzychu
-
Kapitan Hak Arrr!
przyznam ze mam pare pomyslow, ktore jutro zaprezentuje krzysztoszowi. endrius endrius? -
Anonim
>Gibbon napisał
>napisy na plecach sa do dupy
>z przodu logo, a pod spodem napis i tyle. traktowane jako
>calosc...lepiej wybrac dobry kolor koszulki, np.
>taki brazowy jak w tym linku co dalem.
Brązowy jest chujowy, lepiej taki jaki będzie pasował do loga, nalepiej kolorowego, jeśli dałoby radę załatwić. po za tym jak robimy koszulkę, to najlepiej wykorzystać i tył. Może napisy z ksywą członków seksualnej (każdy by miał swoją) jak na piłkarskich koszulkach ? (to tylko pomysł, ale uważam że byłoby to zabawne.)
-
Krzychu
Też o tym myślałem,to całkiem dobry pomysł. A jego realizacja kosztować będzie raptem kilka zł. więcej. -
Zjem wakacje !
-
Gibbon
SRALI
dobra, jak chcecie, dla mnie moze byc. byloby jak jakies bractwo studenckie:P -
Anonim