68 LO Tytusa Chałubińskiego Wawa [1070]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

o kurwa i w koncu mamy ten upragniony piatek::D:D:D:D juz myslalem ze jebne w tej szkole...:/ bez kitu... ta szkola jest strasznie zamulajaca.. nic dziwnego ze wogole sie nie kce do niej chodzic:PPP
  • CoNeV

O kurwa... Zarembski junior...
  • Jesus Freak

Tja... Ja jak jeszcze chodziłem do Chałubińskiego, to miałem ochotę wychodzić ze szkoły już tak koło drugiej lekcji:P
  • ® KrZySiO ® ™

jest zamulająca bo obracasz sie w zamulającym towarzystwie... proste; ]
  • poDgÓr

ja ośmieliłbym się zasugerować że oprócz zamulonego towarzystwa sam jesteś zamulony i dlatego tak mówisz. mnie tam szkoła rozwesela a tacy ludzie jak Adam i Krzysztof dają swymi ustami i dłońmi wiele przyjemności!
  • ® KrZySiO ® ™

mowisz? ja tam sobie nic nie przypominam :] chyba Ci sie przysnilo, za to gruby ostatnio zachwalal twoje szybkie usta :)
  • Anonim

ja to mam piątek od jakiegoś miesiąca opieralam się, piję, pale szlugi a w między czasie wpadam do szkoły na matury.. generalnie zajebiste jest życie na wolności:d
  • żeton

jeszcze zatęsknisz za szkołą ja ci to muwie :]
  • Anonim

:> mówisz? może i tak jak zatesknie to wpadne, pewnie z jakimś absolwentem na dzień absolwenta/// a własnie nie orienujecie się kiedy ten dzień??
  • poDgÓr

za wcześnie by o tym mówić... ale coś koło października albo listopada
  • żeton

jak to zawcześnie jak tu juz trzeba myśleć o funduszach na dzien absolwęta :D
| |

LXVIII L.O. im. Tytusa Chałubińskiego w Warszawie Rakowiecka/ Kazimierzowska, aktualnie Ul. Narbu...

LXVIII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)