-
Anonim
o kurwa i w koncu mamy ten upragniony piatek::D:D:D:D juz myslalem ze jebne w tej szkole...:/ bez kitu... ta szkola jest strasznie zamulajaca.. nic dziwnego ze wogole sie nie kce do niej chodzic:PPP -
CoNeV
-
Jesus Freak
Tja... Ja jak jeszcze chodziłem do Chałubińskiego, to miałem ochotę wychodzić ze szkoły już tak koło drugiej lekcji:P -
® KrZySiO ® ™
jest zamulająca bo obracasz sie w zamulającym towarzystwie... proste; ] -
-
poDgÓr
ja ośmieliłbym się zasugerować że oprócz zamulonego towarzystwa sam jesteś zamulony i dlatego tak mówisz. mnie tam szkoła rozwesela a tacy ludzie jak Adam i Krzysztof dają swymi ustami i dłońmi wiele przyjemności! -
® KrZySiO ® ™
mowisz? ja tam sobie nic nie przypominam :] chyba Ci sie przysnilo, za to gruby ostatnio zachwalal twoje szybkie usta :) -
Anonim
ja to mam piątek od jakiegoś miesiąca opieralam się, piję, pale szlugi a w między czasie wpadam do szkoły na matury.. generalnie zajebiste jest życie na wolności:d -
żeton
-
Anonim
:> mówisz? może i tak jak zatesknie to wpadne, pewnie z jakimś absolwentem na dzień absolwenta/// a własnie nie orienujecie się kiedy ten dzień?? -
poDgÓr
za wcześnie by o tym mówić... ale coś koło października albo listopada -
żeton
jak to zawcześnie jak tu juz trzeba myśleć o funduszach na dzien absolwęta :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem