-
Biggero
-
Agatka
Ja się chciałam tylko przywitać, bo właśnie dołączyłam do tego grona :).
-
Anonim
Hej,hej! Ja też chciałam się przywitać, nawet nie wiedziałam,że takie grono istnieje; ) -
Anonim
-
-
Witam Was SERdecznie - szczególnie tych, którzy pamiętają moją osobę.
Dzięki wielkie za zaproszenie na Waszą studniówkę - nawet nie wiecie, jakie niesamowite wrażenie zrobiliście na mnie. Nie widziałem Was przez trzy lata... Na studniówce wyglądaliście SUPER :)))) Już nie mówiąc o tym, że pamiętałem Was jako dzieciaki z pierwszej klasy, a wyrośliście niesamowicie - piękne panny i przystojni kawalerowie. Jeszcze raz WIELKIE dzięki. -
Anonim
-
Grono.Net
-
DIXmONiek;
-
Anonim
Pozdro600 z Sulejówka! Taki długi weekend mamy, a ja wciąż o szkole...; ) -
juhasia
tez się udzielę :] a co....
a prezentacja z historii jest GÓPIA. i ma Fszy. -
Anonim
z biologii wcale nie jest lepsza, szczególnie gdy jeszcze nie jest zrobiona
-
Dobra rada: nie stresujcie sie prezentacjami w pierwszej klasie. Dla przykladu wspomne Mego Pewnego Kolege ktory prezentacje maturalna zaczal wieczor przed egzaminem a skonczyl na pare godzin przed. Szczesliwie ustna mial dopiero o 15, wiec po co mial sie spieszyc?; )
-
juhasia
ja tam sie nie stresuję....; p
i to własnie mnie martwi :]
ile punktów dostał Twój Pewien Kolega? :> -
-
juhasia
masz rację w, bo i tak chyba nigdzie nie biorą pod uwagę wyniku z ustnej z polskiego :]
moja prezentacja jest za długa i nie mam pojęcia co z niej wyrzucić.... :| -
Mika
-
Ksenia
przentacja z FIZYKI to jest najhardcorowiejsze,taka bzdura i absurd ze ja nie moge,ale show must go on,nie? -
Grono.Net
-
Anonim
ja prezentacje w I klasie mialem z matmy (czyli przed szczerba i orzechem)...pomine fakt, ze spoznilem sie 15 min, na prezentacje, ktora trwa...15 min. =) ale luz, skonczylo sie na trojeczce. -
Anonim
haha tez mam z fizyki a ponadto mam niezaliczone 3 ostatnie klasowki z fizyki i nawet nie wiem z czego były :D I tak skończy sie na tym, że rurza to oleje :D