64 liceum w Warszawie/ / Witkacy [1032]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

świerze mięso, świerza krew, młode mięso... poprostu My...
  • Rafał

Chłopie nawet nie wiesz w co się wpakowałeś...
    pozdrawienia od mięsa lekko już nadpsutego
  • Eve

popieram przedmówcę, ale przekonają się o tym już po pierwszym apelu, jeśli nikt nie usiądzie w pierwszym rzędzie:p na razie...radość...taaaa
  • Paula

Wiecie co! Tak straszyc... Nieladnie "moi kochani" :P
  • Adruch

o co chodzi z nie siadaniem w pierwszym rzędzie na apelu??

Różak widzę, że jesteś jezzy i tworzysz nowe tematy :P

pozdro :*
  • Paula

A tak poza tym, to z tego co wiem ten chlop dobrze wie w co sie wpakowal - nie ma to jak ludzie z naszego gimnazjum...
    Prawda, Ewa?
  • Adruch

oj wie w co się wpakowal :D
  • Rafał

To taka miejscowa zabawa dyrektorka prosi siadać w pierwszych miejscach a całe towarzystwo sie w tym momencie sie cofa. Ma to swój urok nawet, chociarz ostatnio pewna koleżanka się wyłamywała; )

P!nka ja nie straszę ja ostrzegam.

• Paula

Eee tam - ostrzezenia nic nie daja, wierz mi :D

Ostrzegali mnie tu w podstawowce, poszlam do tego gimnazjum, ostrzegali w gimnazjum, ale poszlam tu do liceum :P
    To uzaleznia :D

A tak calkiem serio, nie ma co ostrzegac - juz sie wpakowali... wywinac sie nie tak latwo :)) sesesese.

Faktycznie - na naszym zakonczeniu tak bylo z tymi rzedami :) Ja dzielnie siedzialam w drugim. Przezylam :D
  • Rafał

Więszość apeli tak się zaczynała. Ja ten numer pamiętam ze juz spotkania dla knadydatów/ o jaki głupi i młody byłem/.

Fakt, za późno jak zwykle...;)

• Adruch

No u nas też coś mówiła, że źle się rozmawia do pustych krzeseł.

A właśnie Pinka pytałaś o Ośrodek...
    Tak, działa nadal. W tym roku go skończyłam. Zresztą Różak też... Co prawda były jakieś problemy z kasą, ale się udało. Nistety od dwóch lat nie ma już zajęć z psychologii. Obecnie steruje tym głównie p.Kocerka, no bo p.Lip nie ma na to czasu :P Jeżeli jeszcze coś to pytaj.
    Aha i masz rację ta szkoła uzaleznia:D

Pozdro
  • Anonim

Taaa.... postraszcie ejszcze bardziej; ) naprawde mi sie spieszy do liceum; ) aha....

tak powaznie to ja moglabym jeszcze poczekac zanim wpakuje sie w jakas szkole....; )))) MOże przezyjemy a jak nie to w Bryle czekaja otworem; ))))
  • Paula

Szczerze mowiac to odkad pamietam, czyli od kiedy uczeszczalam na zajecia osrodka (ooo dawno to bylo, bodaj 5 klasa podstawowki), zawsze sterowala tym Kocerka - Lipi nie bylo nigdy na inauguracjach roku, swietatecznych spotkaniach - czasem zjawiala sie na rozdanie swiadectw...

Pytalam o OPT, bo te zajecia byly ciekawe i wartosciowe - czasem mi ich brak - wprawdzie skonczylam tam chodzic w 3 klasie gim... No, ale sentyment pozostal. Szczegolnie, ze poznalam tam spora czesc pozniejszej klasy gimnazjalnej :)
    Szkoda, ze nie ma juz zajec z psychologii :(

Oj Rafal... Ostatnio tak Ci jakos wychodzi, ale glowa do gory :D
  • Anonim

to znów ja! miałem coś jeszcze napisać do tego mojego pierwszego tematu ale nie zdążyłen bo wychodziłem a więc piszę to teraz: założyłem nowe grono pod nazwą: "świeże mięso - Witkacy" więc każdy kto jest ww. świeżym proszony jest o jak najszybsze dołączenie do tego grona!! pzdr
  • Koziołek

Ja wam powiem w co się wpakowaliście. Ludzie, którzy grali w legendarne Diablo I zapewne pamiętają tekst: 'Awww... fresh meat'. I dokładnie w to wdepnęliście; )
  • Eve

ja tu proszę bez takich wycieczek!wiesz jak działa imienna presja cioci lipi! i tylko mnie starczyło odwagi na konfrontację face to face!!! co prawda nie na długo, ale... to juz nie mój problem!!! ja teraz będę zajmowac ostatnie miejsca stojące - miejsca absolwentów:)
  • c.

to może ja
    tak inaczej niz inni, napiszę do świeżego mięsa:

GRATULUJĘ ŚWIETNEGO WYBORU,
    NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY W CAŁYM MIEŚCIE

:-)
  • Rafał

Kuba...nie wiem co powiedzieć...
  • Marta Maria Magdalena

eee tam....najlepiej usiuąść w końcowych rzędach..koniecznie blisko przejśćia i będzie dobrze na apelach :D Ale to są miejsca dla drugo- i trzecioklasistów :D
  • c.

Rafał, no wiesz, i rozumiesz, ja szczery facet jestem, no to wziąłem i prawde napisałem

szczerą prawdę

Pozdrawiam, życzę szczęścia
    C.
  • 1
  • 2
| |

Znasz szkołę, jesteś jej uczniem, lub absolwentem... wpisuj się :)))

LXIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)