- 1
- 2
-
Anonim
-
Rafał
Chłopie nawet nie wiesz w co się wpakowałeś...
pozdrawienia od mięsa lekko już nadpsutego
-
Eve
popieram przedmówcę, ale przekonają się o tym już po pierwszym apelu, jeśli nikt nie usiądzie w pierwszym rzędzie:p na razie...radość...taaaa -
Paula
-
-
Adruch
o co chodzi z nie siadaniem w pierwszym rzędzie na apelu??
Różak widzę, że jesteś jezzy i tworzysz nowe tematy :P
pozdro :* -
Paula
A tak poza tym, to z tego co wiem ten chlop dobrze wie w co sie wpakowal - nie ma to jak ludzie z naszego gimnazjum...
Prawda, Ewa? -
Adruch
-
Rafał
To taka miejscowa zabawa dyrektorka prosi siadać w pierwszych miejscach a całe towarzystwo sie w tym momencie sie cofa. Ma to swój urok nawet, chociarz ostatnio pewna koleżanka się wyłamywała; )
P!nka ja nie straszę ja ostrzegam.
-
Paula
Eee tam - ostrzezenia nic nie daja, wierz mi :D
Ostrzegali mnie tu w podstawowce, poszlam do tego gimnazjum, ostrzegali w gimnazjum, ale poszlam tu do liceum :P
To uzaleznia :D
A tak calkiem serio, nie ma co ostrzegac - juz sie wpakowali... wywinac sie nie tak latwo :)) sesesese.
Faktycznie - na naszym zakonczeniu tak bylo z tymi rzedami :) Ja dzielnie siedzialam w drugim. Przezylam :D -
Rafał
Więszość apeli tak się zaczynała. Ja ten numer pamiętam ze juz spotkania dla knadydatów/ o jaki głupi i młody byłem/.
Fakt, za późno jak zwykle...;)
-
Adruch
No u nas też coś mówiła, że źle się rozmawia do pustych krzeseł.
A właśnie Pinka pytałaś o Ośrodek...
Tak, działa nadal. W tym roku go skończyłam. Zresztą Różak też... Co prawda były jakieś problemy z kasą, ale się udało. Nistety od dwóch lat nie ma już zajęć z psychologii. Obecnie steruje tym głównie p.Kocerka, no bo p.Lip nie ma na to czasu :P Jeżeli jeszcze coś to pytaj.
Aha i masz rację ta szkoła uzaleznia:D
Pozdro -
Anonim
Taaa.... postraszcie ejszcze bardziej; ) naprawde mi sie spieszy do liceum; ) aha....
tak powaznie to ja moglabym jeszcze poczekac zanim wpakuje sie w jakas szkole....; )))) MOże przezyjemy a jak nie to w Bryle czekaja otworem; )))) -
Paula
Szczerze mowiac to odkad pamietam, czyli od kiedy uczeszczalam na zajecia osrodka (ooo dawno to bylo, bodaj 5 klasa podstawowki), zawsze sterowala tym Kocerka - Lipi nie bylo nigdy na inauguracjach roku, swietatecznych spotkaniach - czasem zjawiala sie na rozdanie swiadectw...
Pytalam o OPT, bo te zajecia byly ciekawe i wartosciowe - czasem mi ich brak - wprawdzie skonczylam tam chodzic w 3 klasie gim... No, ale sentyment pozostal. Szczegolnie, ze poznalam tam spora czesc pozniejszej klasy gimnazjalnej :)
Szkoda, ze nie ma juz zajec z psychologii :(
Oj Rafal... Ostatnio tak Ci jakos wychodzi, ale glowa do gory :D -
Anonim
to znów ja! miałem coś jeszcze napisać do tego mojego pierwszego tematu ale nie zdążyłen bo wychodziłem a więc piszę to teraz: założyłem nowe grono pod nazwą: "świeże mięso - Witkacy" więc każdy kto jest ww. świeżym proszony jest o jak najszybsze dołączenie do tego grona!! pzdr -
Koziołek
Ja wam powiem w co się wpakowaliście. Ludzie, którzy grali w legendarne Diablo I zapewne pamiętają tekst: 'Awww... fresh meat'. I dokładnie w to wdepnęliście; ) -
Eve
ja tu proszę bez takich wycieczek!wiesz jak działa imienna presja cioci lipi! i tylko mnie starczyło odwagi na konfrontację face to face!!! co prawda nie na długo, ale... to juz nie mój problem!!! ja teraz będę zajmowac ostatnie miejsca stojące - miejsca absolwentów:) -
c.
to może ja
tak inaczej niz inni, napiszę do świeżego mięsa:
GRATULUJĘ ŚWIETNEGO WYBORU,
NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY W CAŁYM MIEŚCIE
:-) -
Rafał
-
Marta Maria Magdalena
eee tam....najlepiej usiuąść w końcowych rzędach..koniecznie blisko przejśćia i będzie dobrze na apelach :D Ale to są miejsca dla drugo- i trzecioklasistów :D
-
c.
Rafał, no wiesz, i rozumiesz, ja szczery facet jestem, no to wziąłem i prawde napisałem
szczerą prawdę
Pozdrawiam, życzę szczęścia
C.
- 1
- 2