-
Anonim
Wiem , że koszykówka w Dąbrowskim to ostateczność. Cała szkoła gra w siatkówkę a zapomina o tak wyśmienitej grze jaką jest basketball. Dlatego chce się spytać kto lubi sobie pyknąć turystycznie w kosza ( w naszej szkole będą to pojedyńcze osoby ) i dlaczego?? Bo koszykówka to życie:D!! Wogóle to chyba jakiś dowcip jest żeby nie było sks w kosza??!! Niezły grypsik ale mnie nie kręci:( -
Anonim
nie ma sks w kosza????????????????????????? ? tzn. mnie to nie obchodzi, bo osobiscie nie znosze tej gry,ale to dziwne :/:) -
Dixon
-
Anonim
No i cudownie:/ Co za szkoła??!! Pierwszy post i odrazu wymyślają na moją ukochaną dyscyplinę]:->
-
-
Anonim
Darus mozesz z dziewczynami na sks chodzic, bo tula prowadzi kosza dla dziewczyn :] musisz wyjsc z inicjatywa i rozpoczac treningi jakiejs druzyny szkolnej!!! powiem tylko tyle I love this game:) -
Anonim
ronek mieszka w remburgu a ja w Zerzniu ( i tak zz 95% osób nie wie gdzie to jest) więc przez parę kilometrów nie będziemy piłki sobie podawać:D -
Anonim
Tego nazwiska przy mnie nie wypowiadaj. Tula- aż ciarki przechodzą i tasak staje się taki poręczny...:D -
Anonim
mozesz tez do zielonki od czasu do czasu przyjechac pograc, bo u nas na boisku zawsze ktos gra :] mlodziez z elitarnej szkoly nie gra w tak urazowy sport jak koszykowka; ] -
Fru
heheheh,jak tak lecimy,to ja zapraszam na ursynow - kazde boisko,praktycznie o kazdej porze dnia zajete; D :D; D hahaha; )
[a mlodziez z elitarnej szkoly prawie w ogole nie gra...:/ - dobra,nie rzucac mi sie tu,taka prawda - konkretne osoby reprezentuja szkole w wiekszosci dyscyplin,a reszta nie umie odbic pilki do siatkowki czy rzucic do kosza...] -
Anonim
gdyż albo kondycji nie styka albo właśnie jak mówisz Kasiu boją się prawdziwej walki o piłkę. Bo co to za radocha przebijać piłke nad siateczką:D ........Cos czuję że chłopcy z elitarnej szkoły wyniosą mnie jutro w czarnym worku:p Się naraziłem... -
AtomiC Adaś
Jakaś tam koszykówka jest w soboty ,ale nikt nie przychodzi ... wiem bo sam chciałem sobie pograć ...
-
Anonim
bo kto normalny w sobote rano przyjeżdża do budy, do której cały tydzień chodzi?? -
AtomiC Adaś
No to zamiast tak narzekać ,spróbuj coś zorganizować :) Ja po lekcjach chętnie bym sobie pograł ...
A czy w naszej szkole jest jakakolwiek reprezentacja w koszykówke ? -
Anonim
-
anetka :)
hehe, ja tam kocham koszykówke, tylko z talentem nie za bardzo; ) ale tak luźno w celu odprężenia się, jak najbardziej =) więc...jakie kolwiek plany związane z koszykówką popieram i służe pomocą; ) -
agu.
hm. ja nie lubie i talentu zupelnie brak... :P
ej własnie dziwne. bo kosz dziewczyn jest... a chłopaki? tylko ze przydałby sie moze jakis trejner... gabrys? LOL.
powodzenia zyczem; ] -
Anonim
No dobra. W piątek po szkole!! Reprezentacja może i była zebrana ale szybko sie rozpadła bo wszystko przegrywali a Kuzniecow był ich trenerem a on ma tyle wspólnego z koszykówką co ja z rugby. No więc tak jak powiedziałem, pogoda jest ładna, chętni są to w kosza mozna pyknąć. Ja i tak od długiego czasu dziergam sobie tylko z koszem ale to jest jak byłbym w cztery oczy z największą miłością:p -
Independent Woman
I love this game too!!!! Despite the fact that I'm not very good at it... byt I like play it with you and the other friend (named Kamill ) from our class :) I like you :) -
Anonim
dlatego ja swoje fascynacje ograniczam do lodówki. może jakiś przełomik bedzie ^_~ pozdr. a tym czasem, spadam czytac ksiązki Kafarrra bo mnie skrzywdzi; ] !!!! -
Anonim
Miło, że mnie lubisz. Może dlatego , że ktos mnie lubi, warto zdać do drugiej klasy?? Zastanowię się:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne