34 SSP na Brechta 15 [100]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Majcia

ze nikt do tej pory nie wpadl na pomysl zalozenia tego grona...
  • miśka

no wlasnie dziwne...ale nic to, jak mawial p.Wolodyjowki... :>
  • >KaMiLa From Loża<

... bo nasza szkola byla taka mala, ze ledwo kto o niej wie, a jak juz ktos wie, to sie nie przyznaje:P
  • Majcia

No nie taka mala znowu. A nawet jesli, to pare rocznikow sie przez nia przewalilo - w sumie sporo ludzi.
    A co tam u ciebie slychac? Miska nic nie mowila ostatnio.
  • Anonim

a teraz podobno już nic nie ma.... zlikwidowali... :|
  • >KaMiLa From Loża<

a u mnie ok:) A jak tam Tobie zycie pynie:> Miśka, my to kazda szkole rozwalimy:] niedlugo po naszym odejsciu 34 padla, a z Sendzongiem jest podobnie... tez juz ledwo dycha... pozdr. all!
  • miśka

Iki, ano ponoc pada, ale jak wejdziesz na forum, to ludzie nie wierza...

-->Ola
    Padla...heh..pamietam jak meble wynosili; P
  • >KaMiLa From Loża<

oj tylko zeby nasze licea z wieeeeelo letnia tradycja po nas nie upadly:P ale my to wszystko mozemy;] pozdr.;]
  • ola

o boże, nie sądziłam, że jest takie grono!:)
    tylko mało osób coś. i chyba ani jednej z rocznika '89.
    i tu ola kamińska, jakby ktoś mnie pamiętał;)
  • miśka

hyhyh... trzeba mieć wyobraźnię! :]
    grono jest- powstało coprawda niedawno, ale jest i to najważniejsze :)

Rozsyłajcie tę wiadomość reszcie, to może się wreszcie troszkę rozrośnie :]

pozdrawiam wszystkich w wakacyjnych tonach
  • miśka

co prawda pisze się oddzielnie... <wstydnis> - literówka taka... :P
  • Anonim

Heh! Nie zlikwidowali tej szkoly. Raczej zostala rozkradziona. Rozkradziona przez pania Misiak i spolke ktora zaczela dyktowac dziwne ceny za czesne. Podobno byly takie akcje ze klase tworzylo 5 ludków. Budynek stoi teraz pusty i czeka na nowego wlasiciela. Swoja droga szkoda ze wspolna praca rodizicow Maji, moich i wielu innych poszla na marne! :( Pamietam jeszcze akcje gdy pan w koparce zabieral jakis glaz z przed naszej szkoly- malo go nie zlinczowalismy!!! :D
  • ~~Ruda~~

to był głaz, który był w scianie w naszej klasie Lukas!!! kurcze same mlodziany na tym gronie, oprocz Maji i Ciebie. rocznik 84 rulez :D super ze jest takie grono!
  • Majcia

Ja glazu nie pamietam; -( Za to pamietam dziure w scianie :-) jak szla ta piosenka, ktora ulozylizmy z panem Kacprem? Pamietacie moze?
    W naszej klasie mamay dziure,
    woda cieknie z dziury ciurem,
    a w tej dziurze siedzi szpak
    i ..costam

A jesli chodzi o znikniecie szkoly, to nie jest to jedyna spoleczna szkola, ktora ostatnio padla. W kancu wyz demograficzny minal.

Kamila, u mnie super, ciekawe studia. Tylko mnostwo znajomych powynosilo sie za granice. No i z Pragi tez sie wszyscy systematycznie wynosza
  • ~~Ruda~~

to szło jakoś tak , refren---> DZIURA, NASZA DZIURA ITD...dalej nie pamietam...ale ja w ogole zapomnialam o tej piosence, dopiero teraz kojarze, ale to były czasy :D a ten glaz to był właśnie wyciagnięty z naszej sciany i potem lezal na zewnatrz :P bo wczesniej mielismy grzyba, i to chyba byly po porstu pekniete rury czy cos takiego.
    a pamietacie RUPAKI :D ja mam nawet gdzie ten wierszyk klejony do zeszytu :DD
  • miśka

(pisze sie Mai- bez 'J')

Lukasz,wypraszam sobie, nie budynek stoi pusty, tylko parter...
  • ~~Ruda~~

wiem, że sie pisze bez "J", ale czy to bylo tak konieczne zebys mnie poprawiala hmmm.. nie wydaje mi sie....
  • ~~Ruda~~

a Majeczka sie nie obrazi na mnie na 100%, pozdrawiam Cie Majcia! :*
  • Anonim

Przepraszam, literoweczka.; ) Masz racje- pusty jest parter i pewnie piwnice bo taka wlasnie ogromna powierzchnie zajmowala nasza szkola. :P Swoja droga mogli by z powrotem otworzyc tam Empik... fajowo by bylo... :D
  • miśka

zgadzam sie, bo mialabym blisko..; P
| |

czyli 34 Społeczna Szkoła Podstawowa (ponoć) im. Mazurka Dąbrowskiego... :>

Szkoła Podstawowa Nr 34 im. Stanisława Dubois; patron: Stanisław Dubois

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)