-
Majcia
-
-
>KaMiLa From Loża<
... bo nasza szkola byla taka mala, ze ledwo kto o niej wie, a jak juz ktos wie, to sie nie przyznaje:P -
Majcia
No nie taka mala znowu. A nawet jesli, to pare rocznikow sie przez nia przewalilo - w sumie sporo ludzi.
A co tam u ciebie slychac? Miska nic nie mowila ostatnio. -
-
Anonim
-
>KaMiLa From Loża<
a u mnie ok:) A jak tam Tobie zycie pynie:> Miśka, my to kazda szkole rozwalimy:] niedlugo po naszym odejsciu 34 padla, a z Sendzongiem jest podobnie... tez juz ledwo dycha... pozdr. all! -
Iki, ano ponoc pada, ale jak wejdziesz na forum, to ludzie nie wierza...
-->Ola
Padla...heh..pamietam jak meble wynosili; P -
>KaMiLa From Loża<
oj tylko zeby nasze licea z wieeeeelo letnia tradycja po nas nie upadly:P ale my to wszystko mozemy;] pozdr.;] -
ola
o boże, nie sądziłam, że jest takie grono!:)
tylko mało osób coś. i chyba ani jednej z rocznika '89.
i tu ola kamińska, jakby ktoś mnie pamiętał;) -
hyhyh... trzeba mieć wyobraźnię! :]
grono jest- powstało coprawda niedawno, ale jest i to najważniejsze :)
Rozsyłajcie tę wiadomość reszcie, to może się wreszcie troszkę rozrośnie :]
pozdrawiam wszystkich w wakacyjnych tonach -
-
Anonim
Heh! Nie zlikwidowali tej szkoly. Raczej zostala rozkradziona. Rozkradziona przez pania Misiak i spolke ktora zaczela dyktowac dziwne ceny za czesne. Podobno byly takie akcje ze klase tworzylo 5 ludków. Budynek stoi teraz pusty i czeka na nowego wlasiciela. Swoja droga szkoda ze wspolna praca rodizicow Maji, moich i wielu innych poszla na marne! :( Pamietam jeszcze akcje gdy pan w koparce zabieral jakis glaz z przed naszej szkoly- malo go nie zlinczowalismy!!! :D -
~~Ruda~~
to był głaz, który był w scianie w naszej klasie Lukas!!! kurcze same mlodziany na tym gronie, oprocz Maji i Ciebie. rocznik 84 rulez :D super ze jest takie grono! -
Majcia
Ja glazu nie pamietam; -( Za to pamietam dziure w scianie :-) jak szla ta piosenka, ktora ulozylizmy z panem Kacprem? Pamietacie moze?
W naszej klasie mamay dziure,
woda cieknie z dziury ciurem,
a w tej dziurze siedzi szpak
i ..costam
A jesli chodzi o znikniecie szkoly, to nie jest to jedyna spoleczna szkola, ktora ostatnio padla. W kancu wyz demograficzny minal.
Kamila, u mnie super, ciekawe studia. Tylko mnostwo znajomych powynosilo sie za granice. No i z Pragi tez sie wszyscy systematycznie wynosza -
~~Ruda~~
to szło jakoś tak , refren---> DZIURA, NASZA DZIURA ITD...dalej nie pamietam...ale ja w ogole zapomnialam o tej piosence, dopiero teraz kojarze, ale to były czasy :D a ten glaz to był właśnie wyciagnięty z naszej sciany i potem lezal na zewnatrz :P bo wczesniej mielismy grzyba, i to chyba byly po porstu pekniete rury czy cos takiego.
a pamietacie RUPAKI :D ja mam nawet gdzie ten wierszyk klejony do zeszytu :DD -
(pisze sie Mai- bez 'J')
Lukasz,wypraszam sobie, nie budynek stoi pusty, tylko parter...
-
~~Ruda~~
wiem, że sie pisze bez "J", ale czy to bylo tak konieczne zebys mnie poprawiala hmmm.. nie wydaje mi sie.... -
~~Ruda~~
-
Anonim
Przepraszam, literoweczka.; ) Masz racje- pusty jest parter i pewnie piwnice bo taka wlasnie ogromna powierzchnie zajmowala nasza szkola. :P Swoja droga mogli by z powrotem otworzyc tam Empik... fajowo by bylo... :D -