2slo. [354]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agicz

no wlasnie:jak?:)
    zyjecie?juz dotarly do mnie pewne informacje ale ciekawa jestem.
  • Paweł

Wyniki z pol (te, które pamiętam):

Ivo - 15
    Alicja - 9
    Elena - 20
    Paweł-Karol - 9
    Faza - 6 (!)
    Ja - 19
    Ania Ż. miała chyba 17

Angielski:

Ola A. - 17
    Malwina - 18 (choć rozpaczała strasznie)
    Marysia - 18

Gratulacje! wszystkim, także tym, których nie pamiętałem
  • MJS

a powiedzcie jakie były pytania do jakich tematów??
  • ili

a powiedzcie jakie były pytania do jakich tematów?? --> to me słowa
  • Paweł

trochę trudno o tych pytaniach mówić jak nie orientujesz się w szczegółach prezentacji ale powiem Wam, że generalnie były do d*
    Raczej sprawdzały: wiedzę teoretyczno-literacką, znajomość lektur, czasem chodziło o pogłębienie pewnych wątków.

Nie spodziewajcie się miłej, swobodnej dyskusji wokół Waszego tematu... Lepiej jeszcze raz przekartkować pozycje z bibliografii.
  • agicz

ee..a na ile punktow maksymalnie?
  • Paweł

wszystko na 20
  • Kasza.

13. najgorszy wynik dnia z angielskiego
    ze zacytuje krisa
    "u were giggling, i olalas drugi temat, pierwszy super- jak powiedzialas blood curdeling to spadlem ze stolka, ale na drugi spuscmy zaslone milczenia bo sobie olalas"
    tak kurwa nigdy niczego bardziej nie olalam
    65% anglistyka czeka
  • Kasza.

Malwina-20...maksa dostala bo wybrnela z "im the best cooker" obranna reka :)
  • ili

no właśnie!!
    a do mnie dzwoniła z płaczem ze angielski po francusku zdawała :P
  • ili

z forum matura:

"nie da sie nie zdac matury ustnej z polaka, jak wejdziesz i powiesz byle co to dostajesz 6 pkt. bo tyle jest minimalnie( nie mozesz dostac 0 pkt tylko minimalnie 1 czy 2 w zaleznosci od kryterium, i to daje w sumie 6 pieknych pkt), polecam poczytac kryteria oceniania w informatorze:D "

czyli faza nie powiedział prawie nic??
  • mara

ponoc dostal minimum pkt. za kazda czesc... no coz to budujace-zdamy napewno...
  • ili

no to ja nie rozumiem dlaczego powiedziane jest że jesli nie zdasz ustnego to możesz zdawać dalej mature z litu...

skoro się NIE DA NIEZDAĆ to w czym problem? :P
  • Paweł

to akurat prawda... Faza mówił, że będzie się cieszył nawet z 10; ) "Wiesz jak mi zajebiście poszło?! Zagiąłem ich! Ta matura, to łatwa była."
  • Anonim

nie jest tajemnica poliszynela, ze Faza jest kretynem. na niego spuscmy zaslone milczenia.

ja gratuluje tylko Elenie, 20 punktów... SZACUNECZEK!
    Pawle, Tobie z reszta tez, 19... spoko :]
    ciekaw jestem ile dostane ja :D
    nie chce zapeszac, ale celuje w jakies 15, temat niby spoko, ale przygotowanie żadne...
    zaloze ladna koszule :)
  • Paweł

i tak w woju skończysz, prycze obok fazy :)
  • Kasza.

da sie nie zdac, oczywiscie ze sie da. mozna wystawic zero punktow jezeli delikwent peirzdieli nie na temat ...rozmawialam o tym z kasia

a faza

ja bym wziela poprawke na to jaki sobie wykreowal imidz w tej szkole i potem sie zastanowila czy rzeczywiscie mial szanse na lepszy wynik...
  • ili

hmm... w sumie... :/

ale on to chyba ma ten sam temat co ja...
  • Kasza.

on mial motyw zla :/ jak mi przedstawial swoja prezentacje to nawet niezle to brzmialo....zaskakujaco sensownie :)
  • Anonim

"no tak, ale Faza jest poza konkurencja raczej, to debil..."

zaiste słuszna wypowiedz... :D

ej, kto zdaje jutro, Tunczyk, Aga, ja, Stysiak (pytam o lit wylacznie...), kto?
| |

Grono społeczności 2 Społecznego Liceum Ogólnokształcącego w Warszawie.

2 Społeczne Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)