-
agicz
no wlasnie:jak?:)
zyjecie?juz dotarly do mnie pewne informacje ale ciekawa jestem. -
Paweł
Wyniki z pol (te, które pamiętam):
Ivo - 15
Alicja - 9
Elena - 20
Paweł-Karol - 9
Faza - 6 (!)
Ja - 19
Ania Ż. miała chyba 17
Angielski:
Ola A. - 17
Malwina - 18 (choć rozpaczała strasznie)
Marysia - 18
Gratulacje! wszystkim, także tym, których nie pamiętałem -
MJS
-
ili
-
-
Paweł
trochę trudno o tych pytaniach mówić jak nie orientujesz się w szczegółach prezentacji ale powiem Wam, że generalnie były do d*
Raczej sprawdzały: wiedzę teoretyczno-literacką, znajomość lektur, czasem chodziło o pogłębienie pewnych wątków.
Nie spodziewajcie się miłej, swobodnej dyskusji wokół Waszego tematu... Lepiej jeszcze raz przekartkować pozycje z bibliografii. -
agicz
-
Paweł
-
Kasza.
13. najgorszy wynik dnia z angielskiego
ze zacytuje krisa
"u were giggling, i olalas drugi temat, pierwszy super- jak powiedzialas blood curdeling to spadlem ze stolka, ale na drugi spuscmy zaslone milczenia bo sobie olalas"
tak kurwa nigdy niczego bardziej nie olalam
65% anglistyka czeka -
Kasza.
Malwina-20...maksa dostala bo wybrnela z "im the best cooker" obranna reka :) -
ili
no właśnie!!
a do mnie dzwoniła z płaczem ze angielski po francusku zdawała :P -
ili
z forum matura:
"nie da sie nie zdac matury ustnej z polaka, jak wejdziesz i powiesz byle co to dostajesz 6 pkt. bo tyle jest minimalnie( nie mozesz dostac 0 pkt tylko minimalnie 1 czy 2 w zaleznosci od kryterium, i to daje w sumie 6 pieknych pkt), polecam poczytac kryteria oceniania w informatorze:D "
czyli faza nie powiedział prawie nic?? -
mara
ponoc dostal minimum pkt. za kazda czesc... no coz to budujace-zdamy napewno... -
ili
no to ja nie rozumiem dlaczego powiedziane jest że jesli nie zdasz ustnego to możesz zdawać dalej mature z litu...
skoro się NIE DA NIEZDAĆ to w czym problem? :P -
Paweł
to akurat prawda... Faza mówił, że będzie się cieszył nawet z 10; ) "Wiesz jak mi zajebiście poszło?! Zagiąłem ich! Ta matura, to łatwa była."
-
Anonim
nie jest tajemnica poliszynela, ze Faza jest kretynem. na niego spuscmy zaslone milczenia.
ja gratuluje tylko Elenie, 20 punktów... SZACUNECZEK!
Pawle, Tobie z reszta tez, 19... spoko :]
ciekaw jestem ile dostane ja :D
nie chce zapeszac, ale celuje w jakies 15, temat niby spoko, ale przygotowanie żadne...
zaloze ladna koszule :) -
Paweł
-
Kasza.
da sie nie zdac, oczywiscie ze sie da. mozna wystawic zero punktow jezeli delikwent peirzdieli nie na temat ...rozmawialam o tym z kasia
a faza
ja bym wziela poprawke na to jaki sobie wykreowal imidz w tej szkole i potem sie zastanowila czy rzeczywiscie mial szanse na lepszy wynik... -
ili
-
Kasza.
on mial motyw zla :/ jak mi przedstawial swoja prezentacje to nawet niezle to brzmialo....zaskakujaco sensownie :) -
Anonim
"no tak, ale Faza jest poza konkurencja raczej, to debil..."
zaiste słuszna wypowiedz... :D
ej, kto zdaje jutro, Tunczyk, Aga, ja, Stysiak (pytam o lit wylacznie...), kto?