Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bakteriofag

Co o nim sadzicie? Moim zdaniem ta formula jest daleka od idealu... W tak licznym skaldzie nie da sie niczego omowic i skonczylo sie na kilku nieposkladanych myslach, bez argumentow, wnioskow i jakiegokolwiek sensu...
    Moze przeniesc ta dyskusje na grono?=](kto ma maila Pani Dylektol?^^)
  • Anonim

Mi się podobało i myślę, że takie zebrania są bardzo potrzebne. Ważne jest, żeby konfrontować nasze oczekiwania, które jak się okazało, są zupełnie inne.

A to, Franku, że nie doszliśmy do żadnych wniosków było do przewidzenia. Zupełnie nie o to chodziło, z resztą sam to wiesz, wierzę w twoją inteligencję.

Przypomniałą mi się też kwestia 'szałowości'. W dzisiejszych czasach (hehe) to wielka i cenna umiejętność umieć sprzedać jak najlepiej wytwór swojej pracy. Pomijając różnorodne profity, jest satysfakcja własna, która dalej motywuje :)

Koniec dydaktyzmu Anais :)
  • pwl

Eee.., ktoś mnie wtajemniczy o co biega? Co za forum?
  • Anonim

pierdolenie na przerwie o projektach dyrekcji i rocznika I i II.
  • ili

hehe nie ma to jak akcja pt. dyrekacja pyta się uczniów co by chcieli zmienić albo co im sie nie podoba a potem robi co tylko chce :P
    ha ha ha
  • Kasza.

to juz bylo...
  • Satnislaw

ej eR.Pwl jak juz tu zagladasz to zdzejm mi opa z Simson@Yamaha na netwars.pl bo mnie zbanowal do 22.02.2006 za "pozdro" czyli kiepski dzien k@deta... Prosze :?
  • 2na

"pierdolenie na przerwie o projektach dyrekcji i rocznika I i II"

po pierwsze nie na przerwie tylko na lekcji ( dyrekcja zwolniła ludzi z jednej godziny ) i nie tylko I i II rocznika bo byłem tam także ja a nawet jeden absolwent w to się zaangażował.
    Zazwyczaj jestem bardzo sceptyczny co do postaci pani dyrektor Sobali ale akurat w tym przypadku zachowała się ok. Widać że wróciła do szkoły po roku przerwy i chce zobaczyć co się w ogole działo w tym czasie ( już wyszła z inicjatywą kolejnego spotkania w czasie lekcji ). Dyskusja nie była idealna ale była. Zawsze coś.
  • maciekp

Sprzedac owszem trzeba ale najpierw warto go zrobic..; ) To tak jak juz temat absolwenta wyplynal, no dzięki tuna za dekonspirację liczylem ze nikt nie zauwazy!
  • 2na

nie podałem dokładnych namiarów ( imie, nazwisko, rocznik, nr konta etc ). Sam sie zdekonspirowałeś :D!
  • pwl

Powiedzcie, kiedy następne takie spotkanie będzie, to chętnie bym wpadł i zobaczył co tam 'za kulisami SLO' się dzieje; ]
  • pwl

"ej eR.Pwl jak juz tu zagladasz to zdzejm mi opa z Simson@Yamaha na netwars.pl bo mnie zbanowal do 22.02.2006 za "pozdro" czyli kiepski dzien k@deta... Prosze :? "

Done.
  • Satnislaw

:PP Raven skasowal mi bana na avoc :P
  • bakteriofag

"Mi się podobało i myślę, że takie zebrania są bardzo potrzebne. Ważne jest, żeby konfrontować nasze oczekiwania, które jak się okazało, są zupełnie inne. "

Zgadzam sie, ze jest to wazne. Pytanie tylko czy wlasnie taka forma jest do tego optymalna. Moim zdaniem nie - tak naprawde to nie specjalnie mamy pojecie o tym, jakie kto ma oczekiwania. Uwazam, ze np. sensownie prowadzone forum szkolne mogloby by byc duzo lepszym rozwiazaniem.

"A to, Franku, że nie doszliśmy do żadnych wniosków było do przewidzenia. Zupełnie nie o to chodziło, z resztą sam to wiesz, wierzę w twoją inteligencję. "

Nie chodzilo mi o konkretne punkty, z ktorymi wszyscy sie zgodza i tak stworzony CudProjekt. Sadze jednak, ze pewne, nawet calkiem konkretne, postulaty zostaly przedstawione i w zaden sposob, nikt, z "2 strony" nawet nie probowal sie odniesc do tego na ile tego typu pomysly mogly by byc realne, jakie warunki w ogole musza byc spelnione, zeby cos wprowadzac w zycie etc. Wydaje mi sie, ze w ogole malo bylo sensownych odnoszen sie nawet do tych kilku zdan rzuconych przez innych, a np. w formule w/w forum interetowego bylo by to duzo latwiejsze/skuteczniejsze...

"Przypomniałą mi się też kwestia 'szałowości'. W dzisiejszych czasach (hehe) to wielka i cenna umiejętność umieć sprzedać jak najlepiej wytwór swojej pracy(...)"

Najlepiej - zgoda, ale nie zawsze 'szałowo' to wlasnie oznacza. Powazniejszych prac naukowych(np. takich jakie mamy robic na "projektach naukowych"^^) nigdy nie sprzedajesz osobom nie wtajeminczonym/zainteresowanym . Przedstawiajac swoje dokonania na temat skutecznosci stosowania konkretnych kombinacji inhibitorow odwrotnej transkryptazy w fazie latentnej zakazenia HIV, nie powinienem tlumaczyc moim sluchaczom co to za tajemniczy oraganizm HIV i to jeszcze w sposob, ktory ich zainteresuje(bo maja to totalnie gdzies, z reszta licze na Twoja inteligencje=]). Dlatego uwazam, ze zalozenia schow, ktore musimy w penym sensie spelnic(na swoj sposob biuletyn, ale tak naprawde, szczegolnie prezentacje koncowe) zle wplywa na poziom merytoryczny projektow.

btw. Sadze, ze niewatpliwie naleza sie wielkie gratulacje Radzie Uczniow, za zorganizowanie tego przedsiewziecia i po prostu mam nadzieje, ze szansa, ktora stworzyliscie, nie zostanie zaprzepaszczona przez nie nalezyta kontynuacje projektu...>.<

btw2. PWL W ER?!?!? LOL, GRAT!!!^^
    gl & hf
    ___
    ToT)bakteriofag(zU
| |

Grono społeczności 2 Społecznego Liceum Ogólnokształcącego w Warszawie.

2 Społeczne Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)