-
Ja.
Tutaj piszcie, co lubicie czytać, co ostatnio przeczytaliście, jakie książki polecacie, co teraz czytacie itp.
Ja uwielbiam fantastykę. Ostatnio przeczytałem "Ostatnie życzenie" A.Sapkowskiego - polecam, a teraz czytam drugą część sagi o wiedźminie Sapka - "Miecz Przeznaczenia". -
Anonim
ostatnią książką którą ostatnio czytałam jeśli można tak nazwać to książka telefoniczna... czeoś szukałam NIE POLECAM xD -
kaśka
...a ja zamierzam przeczytać" historię zycia czarnego kota"barbary nowrockiej-dońskiej:P
moje zamierzenia:P -
siwa™
ja ostatnio przeczytalam "Kocham Cię życie Mona" Ginette Bureau. Super książka,jedna z najlepszych jakie przeczytałam :) Można się pośmiac,a szczególnie na końcu popłakac... Baaaardzo polecam; ] -
-
Ja.
-
siwa™
-
Ja.
-
Anonim
-
siwa™
chociaz wiesz co... przypomnialo mi sie ze fantastyka jest nawet spoko; ) -
Ja.
-
Anonim
Ja za fantastyką nie przepadam...no chyba że Harry Potter, ale nie żebym wpadała w jakiś super zachwyt...uwielbiam książki typu ,,Saga o Czarnoksiężniku'' Magrit Sandemo (czy jakoś tak ma tam na imię...nie wiem jak się pisze; p)...są to serie książek...i ubóstwiam romanse; p Chociaż lubię także książki wojenne...jak np. ,,Działa Nawarony'' -
Ja.
-
siwa™
no tak Potter i nie wiem czy sie zaliczaja ale Opowieci z Narnii :) Też lubię -
siwa™
-
Anonim
Ja lektury też, ale ciężko do łba wchodzą; p Wole książki nie związane ze szkołą...Jedyne lektury, która naprawdę przykuły moją uwagę to ,,W pustyni i w puszczy'' oraz ,,Robinson Kruzoe''...nie wiem czemu, ale bardzo miło mi się je czytało i potem z omawiania dostałam 5+; p Ja czytałam dość dużo książek, ponieważ u mnie pani od polaka wymyśliła comiesięczną prezentacje książek (nie lektur)...na początku była to dla mnie katastrofa, bo nienawidziłam książek, ale przydało mi się to bo teraz lubię je czytać; ] -
Anonim
>♥ღ Cathy ♥ღ napisała:
>no tak Potter i nie wiem czy sie zaliczaja ale Opowieci z
>Narnii :) Też lubię
Chyba też się zaliczą...oglądałam film, ale książki nie czytałam...jak dla mnie film był przeciętny; p -
siwa™
-
ZIELU
ja ostatnio przeczytałam gazetę :PP W ogóle nie czytam książek... lektur za zwyczaj też nie xD a po co wystarczy przeczytać opracowanie i streszczenie :PP
Jednym zdaniem nie lubie czytać książek :P -
M ∂rtu$i ∂
kiedys tam przeczytałam jakas ksiazke xD nawet nie pamietam do konca co to blyo ale jakis tam romans:P:P:P:P a teraz w wakacje mi sie nudzilo i zaczelam czytac my dzieci z dworca zoo;) -
Anonim
Ja w wakacje przeczytałam ,,Pewnej deszczowej nocy'' <-- mini romans; ]