Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ja.

Tutaj piszcie, co lubicie czytać, co ostatnio przeczytaliście, jakie książki polecacie, co teraz czytacie itp.
    Ja uwielbiam fantastykę. Ostatnio przeczytałem "Ostatnie życzenie" A.Sapkowskiego - polecam, a teraz czytam drugą część sagi o wiedźminie Sapka - "Miecz Przeznaczenia".
  • Anonim

ostatnią książką którą ostatnio czytałam jeśli można tak nazwać to książka telefoniczna... czeoś szukałam NIE POLECAM xD
  • kaśka

...a ja zamierzam przeczytać" historię zycia czarnego kota"barbary nowrockiej-dońskiej:P
    moje zamierzenia:P
  • siwa™

ja ostatnio przeczytalam "Kocham Cię życie Mona" Ginette Bureau. Super książka,jedna z najlepszych jakie przeczytałam :) Można się pośmiac,a szczególnie na końcu popłakac... Baaaardzo polecam; ]
  • Ja.

A jest ktoś, kto lubi fantasy, tak jak ja?? :)
  • siwa™

hmm czy ja wiem xD
  • Ja.

Na pewno ktoś się znajdzie, wystarczy poczekać; ] mam nadzieję..
  • Anonim

nie czytam narazie kasizek i dobrze mi z tym;p
  • siwa™

chociaz wiesz co... przypomnialo mi sie ze fantastyka jest nawet spoko; )
  • Ja.

Noo.. już Cię lubię :P
  • Anonim

Ja za fantastyką nie przepadam...no chyba że Harry Potter, ale nie żebym wpadała w jakiś super zachwyt...uwielbiam książki typu ,,Saga o Czarnoksiężniku'' Magrit Sandemo (czy jakoś tak ma tam na imię...nie wiem jak się pisze; p)...są to serie książek...i ubóstwiam romanse; p Chociaż lubię także książki wojenne...jak np. ,,Działa Nawarony''
  • Ja.

Ja oprócz fantasy to czytam tylko lektury szkolne i podręczniki :P
  • siwa™

no tak Potter i nie wiem czy sie zaliczaja ale Opowieci z Narnii :) Też lubię
  • siwa™

Opowieści*
  • Anonim

Ja lektury też, ale ciężko do łba wchodzą; p Wole książki nie związane ze szkołą...Jedyne lektury, która naprawdę przykuły moją uwagę to ,,W pustyni i w puszczy'' oraz ,,Robinson Kruzoe''...nie wiem czemu, ale bardzo miło mi się je czytało i potem z omawiania dostałam 5+; p Ja czytałam dość dużo książek, ponieważ u mnie pani od polaka wymyśliła comiesięczną prezentacje książek (nie lektur)...na początku była to dla mnie katastrofa, bo nienawidziłam książek, ale przydało mi się to bo teraz lubię je czytać; ]
  • Anonim

>♥ღ Cathy ♥ღ napisała:
    >no tak Potter i nie wiem czy sie zaliczaja ale Opowieci z
    >Narnii :) Też lubię

Chyba też się zaliczą...oglądałam film, ale książki nie czytałam...jak dla mnie film był przeciętny; p
  • siwa™

ja czytalam jakies pierwsze 4 czesci jeszcze przed filmem :)
  • ZIELU

ja ostatnio przeczytałam gazetę :PP W ogóle nie czytam książek... lektur za zwyczaj też nie xD a po co wystarczy przeczytać opracowanie i streszczenie :PP
    Jednym zdaniem nie lubie czytać książek :P
  • M ∂rtu$i ∂

kiedys tam przeczytałam jakas ksiazke xD nawet nie pamietam do konca co to blyo ale jakis tam romans:P:P:P:P a teraz w wakacje mi sie nudzilo i zaczelam czytac my dzieci z dworca zoo;)
  • Anonim

Ja w wakacje przeczytałam ,,Pewnej deszczowej nocy'' <-- mini romans; ]
| |

Jesteś rocznik 94 ? Zapraszamy ! Masz okazje poznać tu swoich rówieśników i zamienić z nimi zd...

Fotki

Miejsca grona (1)