-
8ł0|\|i a|<
gdzies tam gleboko jest watek o ksiazkach... gdzies jest temacik o pioseneczkach to bedzie i o filmach :D:D a wiec jakie sa Wasze ulubione filmy ? :D:D -
Justyna
-
agnieszka
-
agnieszka
-
-
8ł0|\|i a|<
vanilla sky - zajebiste :D a ja od siebie zapomialem dodac :P
zajebiscie bardzo lubie polskie komedie :D:D:D:D dzien swira... chlopaki nie placza... sezon na leszcza... poranek kojota... wszysktie polskie komedie :D:D:D bo sa w nich zajebiste teksty :-)
a tak to naprawde fajny filmik godny poledenia to bedzie "skazani na showshenk" i piaty elemen" :) -
8ł0|\|i a|<
-
agnieszka
-
Grono.Net
-
Pauluśka :*
Wicker Park
Vanilla Sky
Dirty Dancung 2
Dzień świra
Zmruż oczy
Człowiek w ogniu
Pojutrze
Szkoła uczuć
i wiele innych
jak mi się przypomni to dopisze -
Mᴧrta
ktos widzial Eurotrip ??? haha...glupie to jak nic ale ja sie niezle usmialam...a co do najlepszysz filmow...bardzo lubie Dierty Dancing 2, Dziewczyna z sasiedztwa (The Girl Next Door) i hehe Tozsamosc Bourn'a (to przez aktora) :D:D:D:D:D -
Grono.Net
-
Mᴧrta
nie........ale Matta Daymona lubie
polskie filmy rulesss!!!!! oczywiscie Poranek Kojota, Dzien Swira, Kiler, Chlopaki nie placza, M=mc2 i moze Slodko-gorzki ?!?!? -
Grono.Net
NIe znosze Dirty Dancing 2
PIerwsza część jest świetna, ale drugiej wręcz nienawidze :/ -
8ł0|\|i a|<
-
Anonim
-
Anonim
romantyczne:
* Szkoła uczuć
* Notting Hill
* ew. To właśnie miłość
horrory lub thrillery:
* The saw
* Valentine's Day
inne:
* Efekt motyla
To na tyle :]]
Dwóch pierwszych nie lubię sama oglądać bo to jedyne komedie romantyczne na których płacze... -
agnieszka
-
Mᴧrta
slodko-gorzki...stary film...mi jakos sie spodobal chociaz to nie jest wilki hit...film o morderswie w liceum, oraz o milosci ktora nie ma szans przetrwania... :/ -
8ł0|\|i a|<
kiedys sobie obejrze pewnie :D a co do starych filmow to nie ma to jak sami swoii :D:D:D:D:d a z takich nowszych starych to fuks :P -
Mᴧrta
slodko gorzki to tez taki nowszy starszy film...
jestem pod wrazeniem filmow Amorres Perros i 21gramow...ktos widzial???