1986 [465]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej wie ktoś może kiedy będą wyniki tych cholernych matur??
    Bo część uczelni wymaga wpłacania za egzaminy kasy (czyt. rozmowy kwalifikacyjne) do końca maja i powiedzmy jak poszła mi kiepsko matura to szkoda mi kasę w błoto wyrzucać.

• Chatka

no więc z tego co słyszałam, wyniki mają być do końca czerwca (to taki dead line). Kiedyś słyszałam optymistyczną wersję, że coś ma być 6.06., ale nie liczyłabym, że dzadzą wyniki wczesniej, niż muszą:/
  • Anonim

27 czerwca
  • Chatka

bleh
  • Magdiczka

Ja slyszalam, ze mamy nie liczyc na to, ze beda przed 30.06 (czyli prawdopodobnie dowiemy sie w dniu rozdania swiadectw maturalnych - ale burdel bedzie!).
  • Chatka

cała matura to burdel
  • wisimito

u mnie tez powiedzieli ze CKE przysle wyniki dopiero na swiadectwach, czyli 30 czerwca :(
    troche dlugawo... ale to bedzie pierwsze w zyciu swiadectwo, po ktore bedzie sie szlo z taka niepewnoscia. Pewnie juz w drodze powrotnej na swoje miejsce wszyscy bede wyniki sprawdzac :D
  • Chatka

a w ogóle czy jak ktoś nie zda, to i tak dostanie świadectwo? bo ciekawa jestem, czy dostanę..:|
  • Cygan_maan

Z naszej dwójki to ja jedynie moge nie dostać;]
  • Anonim

Kurde, ja mam składanie podań do 1 lipca. Niech się wypchają z oddawaniem świadectw 30; /
  • Paula

ja słyszałam, że 30:)
  • Anonim

Kurcze, to mnie zmartwiliście. Teraz będę łazić i męczyć się myślą, że nie zdążę tego wszystkiego złożyć =/
  • Cygan_maan

najwyżej zlozysz za rok:P
  • Anonim

Tja; |
  • Anonim

Ja dzwoniąc do Krakowa wszystkiego się wypytałam i kazali mi wysłać listem poleconym - jeszcze tego samego dnia - wszystkie dokumenty [w tym odpisy od świadectwa]. Liczy się data stempla, więc należy najpóźniej wysłać 1. lipca.
    Nie martw się Aśika. Zdążysz :)
  • Anonim

:))))))) Yashmine przywróciłaś mi wiarę w życie; )))))))
  • Anonim

Czego się nie robi dla Aśiki; )
  • Anonim

Nie je się robaków; d
  • Anonim

No właśnie! :D
  • Cygan_maan

ta to ma odpowiedź na wszytsko...jestes w tym lepsza ode mnie,,,( to bylo do asiki...nie ujmując zdolnoscią Yashmine:p )
| |

czyli cierpienie niezawinione.

Miejsca grona (0)