-
Anonim
ja mam jutro egzamin dyplomowy i trzese niezle dupa, bo z calych 5 lat mnie beda pytac. polowa lipca prawie, lato w pelni, a ja dalej sie ucze...ocipiec mozna. -
Anonim
-
Anonim
-
Sebek
-
-
Anonim
to bedzie red bull night, cos czuje, modlcie sie, zebym nie padl ryjem na ten stos ksiazek.:))) -
iwosial
-
K
-
Anonim
-
iwosial
Czemu ci, co bronią sie we wrześniu, nie zrobili tego w czerwcu, lub lipcu - sie pytam!! :D -
Anonim
jupiiiiiiii...i juz po...dziwne uczucie...cos sie naprawde bezpowrotnie skonczylo, na razie ciagle w tym wszystkim jestem, ale za rok pewnie pojawi sie cos w rodzaju nostalgii. 3mam kciuki za was, ten egzamin to cos naprawde specjalnego. -
Anonim
-
.:AgA:.
Ja się bronię we wrześniu... właśnie piszę magisterkę - zero wakacji... :/ -
Ainhoa Wilq
Ja bym bardzo chciała się obronić szybko, ale pracy mi się nie chce pisać, w końcu wakacje są!!! Ostatnie prawdziwe wakacje w życiu :((( Potem trzeba będzie czekać na urlop :((((((( -
Asiazoo
A ja bronie sie we wrzesniu - mgr
Licencjat obronilam w 05.07.03 - chyba; ) -
Anonim
-
# martusia #
-
maya
-
Anonim
-
Anonim
hmm, w zasadzie pytanie w topicu mialo bardziej refleksyjno-filozoficzny podtekst...:) wierze, ze czesc z was broni sie we wrzesniu, a czesc nie, ale to akurat jest oczywiste...no ale co dalej, nie zal wam tego, ze konczy sie byc moze najbardziej super okres w zyciu, ze teraz pora na tzw. kariere? nie macie parcia na ustatkowanie, kase, dobrobyt?...:)) -
Anonim
parcia nie mam... ale fakt jest faktem!!!! to sa nasze ostanie wakacje z prawdziwego zdarzenia... a z tym "super okresem w zyciu" to ja bede w stanie ocenic dopiero za pare lat. To jest tak jak z ocenianiem dzieciństwa, szkoły podstawowej czy liceum... doceniamy to po jakims czasie... ach... łezka sie kreci....