1981 [10463]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja mam jutro egzamin dyplomowy i trzese niezle dupa, bo z calych 5 lat mnie beda pytac. polowa lipca prawie, lato w pelni, a ja dalej sie ucze...ocipiec mozna.
  • Anonim

ja sie bronię we wrześniu.
  • Anonim

ja juz po. Broniłam sie 6.07. wreszcie koniec!!!! :):)
  • Sebek

ja w kwietniu broniłem inżyniera piece of cake; )
  • Anonim

to bedzie red bull night, cos czuje, modlcie sie, zebym nie padl ryjem na ten stos ksiazek.:)))
  • iwosial

Ja też się bronię - we wrześniu :)
  • K

ja wrzesień ... jak dobrze pójdzie
  • Anonim

A ja od 07.07.2005 jestem mgr :D
  • iwosial

Czemu ci, co bronią sie we wrześniu, nie zrobili tego w czerwcu, lub lipcu - sie pytam!! :D
  • Anonim

jupiiiiiiii...i juz po...dziwne uczucie...cos sie naprawde bezpowrotnie skonczylo, na razie ciagle w tym wszystkim jestem, ale za rok pewnie pojawi sie cos w rodzaju nostalgii. 3mam kciuki za was, ten egzamin to cos naprawde specjalnego.
  • Anonim

a ja dopero za rok:/
    popierniczona poprawka:/
  • .:AgA:.

Ja się bronię we wrześniu... właśnie piszę magisterkę - zero wakacji... :/
  • Ainhoa Wilq

Ja bym bardzo chciała się obronić szybko, ale pracy mi się nie chce pisać, w końcu wakacje są!!! Ostatnie prawdziwe wakacje w życiu :((( Potem trzeba będzie czekać na urlop :(((((((
  • Asiazoo

A ja bronie sie we wrzesniu - mgr

Licencjat obronilam w 05.07.03 - chyba; )
  • Anonim

jak to sie dzieje ze wszyscy we wrześniu???? Do jasnej ciasnej!!!!!!
  • # martusia #

hej, ja się bronię 25 lipca i nadal się uczę, trzymajcie kciuki; -)
  • maya

super! a ja przed bo sie bronie 20!!!!! i co Ty na to:)
  • Anonim

do kogo piszesz????? bo ja na to jak na lato!!!!! :):):)
  • Anonim

hmm, w zasadzie pytanie w topicu mialo bardziej refleksyjno-filozoficzny podtekst...:) wierze, ze czesc z was broni sie we wrzesniu, a czesc nie, ale to akurat jest oczywiste...no ale co dalej, nie zal wam tego, ze konczy sie byc moze najbardziej super okres w zyciu, ze teraz pora na tzw. kariere? nie macie parcia na ustatkowanie, kase, dobrobyt?...:))
  • Anonim

parcia nie mam... ale fakt jest faktem!!!! to sa nasze ostanie wakacje z prawdziwego zdarzenia... a z tym "super okresem w zyciu" to ja bede w stanie ocenic dopiero za pare lat. To jest tak jak z ocenianiem dzieciństwa, szkoły podstawowej czy liceum... doceniamy to po jakims czasie... ach... łezka sie kreci....