-
Anonim
-
Sebek
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
Tja, i Chada Michaela Murraya i Haydena Christensena.. tez rocznik 81' :P Ale ja serio pytam o Kowala... -
Pozia
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
szukam kogos kto zna Kowala, nie jego samego... NO ale no wiesz, to Natalka ma wpierddziel,z e sie z Haydenem opsciskiwala.... -
Anonim
...a ja mojego telefonu, legitymacji studenckiej itd. bo mi ukradli :/ -
Pozia
hehe to juz widze jak odzyskasz; ) choc raz pewna kobitta odeslala mi legite :) -
Anonim
no właśnie chodzi o tą legitymację i stary indeks (bo mi już żadnej oceny nie przepiszą nooo)
aaaaa....... i portfelik bo się do niego strasznie przywiązałam :P -
Pozia
hehe :) no to powodzenia zycze
bo legite latwo przerobic; ) o indeksie juz nie wspomne co mozna z nim zrobic ...
daj ogloszenie w jakiejs poczytnej gazecie :> ze nagroda czeka (uscick dloni); )
powodzenia -
Anonim
Natalka się z tym parówiastym Haydenem nie opściskiwała tylko on do niej z łapskami startował !!! i za to ma bęcki !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
-
Anonim
...cud...cud...cud
własnie przyszedł do mnie jakiś żul i oddał mi moje dokumenty i portfelik ukochany i powiedział, że znalazł w centrum i........ wow i kartę kredytową też mi oddał i wszystko oprócz telefonu, gotówki (rzecz jasna), kosmetyków i torebki -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
wydaje mi się że to właśnie on to ukradł i przyszedł na ściemie jeszcze po hajs za znaleźne
hahahahaahahaha
prawda, jak on mógł.... bej jeden nooo -
Anonim
mówiłem nadepnąć mu na krtań !!!!
następnym razem ( oby nie było następnego razu ) to nawet się nie zastanawiaj! Wytnij leszcza, z podeszwy w gardło i tylko dociskaj... zacznie śpiewać jak Krzysztof Cugowski !!!