-
Bielin
-
Klata
-
Bielin
-
Klata
Wiem i nie obrażam się. Mam go od podstawówki. Zawsze byłam chłopczycą, albo nietypową dziewczyną ... -
Bielin
mamy tu taka jedna co w pilke nozna lubi grac i nie bawila sie lalkami; ] ja tez mialem w podstawowce taka kolezanke co w pilke z nami grala na w-f'ach; ) czyzby to jakas mania w '80 ?; ] -
Anonim
-
Bielin
-
Klata
W piłke to ja nie grałam, w siatkówke, tak. Piłkę nożna to ja lubię ogladac w tv. Poza tym bardzo lubię sporty samochowe i takie troche typowe meskie rzeczy. -
mea :)
-
Bielin
-
-
Bielin
-
Klata
-
co do zolniezykow ... to powiedziala bym ze moze raczej rycerzykow :) ale cos keidys o pilce pisala :) (gdzies w okolicy jak zaczela sie sprawa z blondynkami) -
Klata WRC a i owszem ... jak mi kiedys ktos powiedzial ze tym jest sie latwo zarazic to sie smialam ... teraz juz sie jakosik tak nie smieje :) ... mysle ze to calkiem niezly sport :) a jak tak kiedys naucze sie ktora to prawa a ktora lewa strona (choroba zawodowa) to moze bede pilotem w jakis mniej waznych rajdach :) kto wie :) -
Klata
Hehehehehheehhehehe.....
Można sie zarazić...ale ja nie wiem od kogo się zaraziłam, wiem tylko kogo ja zaraziłam WRC...
Ja raczej bede pływac na windsurfingu. Jezdzenie owszem, ale jak by mi coś nie poszło to strasznie bym kleła, a tam w kabinie są kamery. Było by tylko p... p.... p....; -) -
eee tam ja autkami z kamera raczej nie jezdze :) myslalam raczej o testowaniu malucha na jakis malych torach :) Chociaz marzy mi sie SJS na torze w kielcach i jazdy sliczna Subarenka ... mmm ale na to trzeba jeszcze troche kasy uzbierac ... jeden dzien 400zl; ( -
Bielin
-
-
mickiewicz